2777
2789
عنوان

نی نی یارها

61 بازدید | 10 پست

سلام خسته نباشید چرا پیگیری نمیکنید برا حذف تاپیک  چندروز پیش که تعطیل نبود من تاپیک خصوصی داشتم گذاشتم حذف هیچی نشده هنوز چندروزم هست الان

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    

@نی_نی_یار_5  

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    

@نی_نی_یار_3  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@نی_نی_یار_5    

مرسی عزیزم

الان وقت نی نی یار ۵ صداش بزن میاتش

صداش زدم تو خصوصی هم پیام دادم پیگیری نکردن کلا کنده حذف تاپیکا باید نی نی یارها حذف تاپیک بیشتر کنن و هر دفعه نی نی یارا انتقاد پیشنهاد بزارن کاربران نقاط ضعف و قوت سایت بگن بهتره

صداش زدم تو خصوصی هم پیام دادم پیگیری نکردن کلا کنده حذف تاپیکا باید نی نی یارها حذف تاپیک بیشتر کنن ...

خوب یه نفر و این همه هر کدومم طول میکشه صبر کن

🤤❤عشقای مامان دلارا ودلارام و اروین و ارمین 🥺💜مامان دورتون بگردع
خوب یه نفر و این همه هر کدومم طول میکشه صبر کن

اره ولا باید حذف تاپیک نی نی یا هاست بیشتر کنن خودشون میگن روز یک تاپیک حذف میکنن برا هرکس اگه بخواد چندهفته طول بکشه چجوری تاپیکای دیگه لینکشه بزارم

اره ولا باید حذف تاپیک نی نی یا هاست بیشتر کنن خودشون میگن روز یک تاپیک حذف میکنن برا هرکس اگه بخواد ...

سلام شنبه تو همون خودشون ریپلای کنین رو پستی که گذاشتین و حذف نشده بگین براتون پاک کنن

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar