2777
2789
توی رنج برگه آزامایشش معمولا هست.

آهان یعنی رنج هر آزمایشگاهی فرق داره 

من میخام برم مرکز ناباروری همین آزمایشها و سنو وعکس رنگی که برای پارسال بود رو ببرم قبول میکنند یا مجدد آزمایشها باید تکرار بشه ؟

یکسال تحت نظر دکتر ناباروری بودم وبا دارو وآمپول باردار نشدم بهم میگن وقتت رو هدر نده برو مراکز ناباروری ان شاءالله توکل برخدا 

خدایاشکرت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آهان یعنی رنج هر آزمایشگاهی فرق داره  من میخام برم مرکز ناباروری همین آزمایشها و سنو وعکس رنگی ...

آزمایش ذخیره رو معمولا تکرار نمیکنن. ولی سونو باید تکرار بشه. احتمالا دیگه عکس رنگی هم نمیخواد. خواستی بدی هر چی داری باید خودت داخل یک پوشه ببر. الهی خدا خودش دامنت رو سبز کنه

و خدایی که همین نزدیکی ست. خدای آرام، شنوا، دانا، مهربان و بخشنده ی من دوستت دارم.......
ممنونم خیر ببینید 

کاری نکردم عزیزم. یه روزی من خودم این راه رو رفتم و خدا رو هزار بار شکر جواب گرفتم. الهی که به آبروی حضرت عباس خدا دامنت رو سبز کنه. 

و خدایی که همین نزدیکی ست. خدای آرام، شنوا، دانا، مهربان و بخشنده ی من دوستت دارم.......
نمیدونم روند چجوریه از روز اول که میرم مرکز تا انتقال چند دفعه باید برم و بیام

همه چیز بستگی به روند درمان داره و نظر دکترت. فقط باید بدونی کفش آهنی باید بپوشی و آرام باشی.