2777
2789
عنوان

عمل بینی

101 بازدید | 13 پست

بچه ها همه بینیاشون عمل کردن بنظرتون عمل کنم همه میگن بینیت خوبه ولی خب همه عملی شدن چن وقته تو فکر عمل هستم ولی باز دو دلم چون خیلی سست دردم یا سرما خوردگی میگیرم جونم میخاد در بیاد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا وقتی مشکل نداری چرا میخوای عمل کنی

کلی عوارض و درد داره

من یازده سال پیش عمل کردم

خدایی از ظاهرش ناراضی بودم

الان هم طاهرش دوست دارم

چون بینیم هم انحراف داشت هم استخونی و کشیده بود

ولی عوارضش زیاد بود

خون دماغ و درد و حساس شدن و تیر کشیدن

والا منم دوست دارم برم ولی دیدم خیلیا رفتن زشت شدن و اینکه انتخاب دکتر واقعا سخته دارم پشیمون میشم ک نرم

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘
وا وقتی مشکل نداری چرا میخوای عمل کنی کلی عوارض و درد داره من یازده سال پیش عمل کردم خدایی از ظاه ...

جدی خیلی درد داره آخه میگم ک همه عملی شدن ما ک عمل نکردیم شدیم دماغ گنده 

جدی خیلی درد داره آخه میگم ک همه عملی شدن ما ک عمل نکردیم شدیم دماغ گنده 

نه بابا چه دماغ گنده ای

چند سال دیگه دوباره نچرال مد میشه

اگر واقعا خودت باهاش مشکل نداری عمل کردنش دیوونگیه

نه بابا چه دماغ گنده ای چند سال دیگه دوباره نچرال مد میشه اگر واقعا خودت باهاش مشکل نداری عمل کردن ...

من اصلا هیچ عملی انجام ندادم چن روز پیش با دوسام بیرون بودم داشتیم بعث عمل میکردیم گفتم من از عمل بینی میترسم یهو یکی دوسام گفت نچرال بدبخت 😂😂والا الان عملی مده 

من اصلا هیچ عملی انجام ندادم چن روز پیش با دوسام بیرون بودم داشتیم بعث عمل میکردیم گفتم من از عمل بی ...

بگو نه اتفاقا دوباره نچرال مد شده

من که خودم عمل کردم به بقیه میگم واقعا اگه مشکلی باهاش ندارید عمل نکنید

بینی من اکثرا کیپ میشه مخصوصا همون سوراخ که موقع عمل دکتر وارد شده

خون دماغ که به خدی داشتم و دارم که باعث کم خونیم شده

به سردی و زمستون حساس تیر میکشه

همه اینا که میگن ما هیچ عوارضی نداشتیم الکی میگن خودشون گول برنن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز