2777
2789
عنوان

میدونین بلو بانک چیه؟

8071 بازدید | 12 پست

بلو بانک یه بانک مجازی زیرمجموعه بانک سامانه که احراز هویت کاملا انلاینه و با نصب اپلیکیشن بلو میتونین کار ثبت نام رو انجام بدین

برای تحقیقات بیشتر میتونین تو اینترنت سرچ کنین تا اطمینان پیدا کنین

در فرایند ثبت نام از شما مبلغی درخواست نمیشه کارت عابر بانک با پست میاد خونتون بدون هزینه پست 

از همه جالب تر این که رنگ کارتتونم خودتون میتونین انتخاب کنین با رنگ های ابی و قرمز و سبز 

همینطور ده درصد سود سپرده هم دریافت میکنین و این که اگه در فرایند ثبت نام تا ساعت ۱۲ امشب کد تخفیف من رو وارد کنین یه جایزه ای هم به هموطنتون میرسه

MIB44Q

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🎁 کارت بانکی کاملا رایگان + 300 هزار تومان هدیه نقدی

#بلوبانک چیست ؟

بلوبانک یک استارتاپ بانکی تمام الکترونیکی و بدون شعبه از زیرمجموعه های بانک سامان است.

می‌توانید هر ساعتی از شبانه‌روز، کمتر از ۷ دقیقه و کاملا آنلاین و رایگان و بدون موجودی حساب خود را باز کنید. بررسی مدارک، شناسایی هویت و فعال‌ شدن حساب ( در صورت تایید استعلام‌ بانک مرکزی ) حداکثر ٢ ساعته انجام می‌شود.

در بلو می‌توانید رنگ کارت بانکی‌تان ( آبی ، قرمز ، سبز ) را انتخاب کنید.

• حساب بانک سامان

• عضو سامانه شتاب

• صدور و ارسال رایگان

• دریافت آنلاین رمزها و تغییر رمز اول

• بدون حداقل موجودی و کارمزد بازکردن حساب

شرایط افتتاح حساب :

🌐 سن ۱۸ سال تمام

🌐 داشتن کارت ملی هوشمند یا کارت ملی قدیمی با کد پیگیری پست

🌐 عدم وجود چک برگشتی

🌐 سیمکارت موبایل به نام صاحب حساب

🔴 نکته قابل توجه این است که پس از تایید شما ، اگر هر یک از دوستانتان را دعوت کنید به #بلوبانک ، ۳۰ هزارتومان حسابتون به عنوان هدیه شارژ میشه

میتونید هر نفر 10 نفر دیگر را دعوت کنید، و 300  هزار تومان

برای ثبت نام حتما باید کد دعوت داشته باشید

کد دعوت  : MICYUA

کد معرف من: 0DWA3AT

با هر دعوت از دوستان خود به بانک‌ینو ۲۵تومان هدیه به حساب bankino شما واریز خواهد شد که این دعوت نامحدود است. 🧡 زیر نظر بانک خاورمیانه. 

کد دعوت من: MNUDCA

برای ب‌ل‌و بانک جذاب. 💙 دعوت محدود... همراه با هدیه‌ی معرفی ۳۰ تومانی. زیر نظر بانک سامان.

هر دو زیر نظر بانک مرکزی هستن

با اجازه استارتر