بردیازندگیم مدیر عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 1705 عنوان فردا نوبت عکس رنگی دارم میترسم😣😣 | مشاهده متن کامل بحث + 1403 بازدید | 55 پست خیلی ها اینجا گفتن دردش زیاده خیلی میترسم خدایا شکرت خیلی بزرگی...... خدایا میدونی تنها امیدم خودتی 1400/06/05 | 14:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قطرهze عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 1696 من چهارماه پیش خارج رحم شدم 15 روز بعد از عملم رفتم تحت نظر متخصص تا دیروز که همه آزمایش و سونو و عک ... علت خارج رحم شدن رو نگفتن بهت؟ ان شالله که دوباره به زودی بارداربشی خدایا مواظب پسرام وهمسرم باش🤲
بردیازندگیم مدیر استارتر عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 1705 منم گفت هیچ مشکلی نداری دیگه الانم زیر نظر دکتر همون کلینیک هستم ... شما عملتون با لاپاراسکوپی بود ... خداروشکرهمین که مشکل نداشتی خیالت راحت انشالله باردار میشی بزودی خدایا شکرت خیلی بزرگی...... خدایا میدونی تنها امیدم خودتی
بردیازندگیم مدیر استارتر عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 1705 علت خارج رحم شدن رو نگفتن بهت؟ ان شالله که دوباره به زودی بارداربشی نه میگن علت های مختلفی داره من خودم میگم به خاطر قرص ال دی بوده چون 5 سال قرص خوردم همون ماهی که قطع کردم باردار شدم که خارج رحم شد خدایا شکرت خیلی بزرگی...... خدایا میدونی تنها امیدم خودتی
قطرهze عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 1696 خداروشکر همین که مشکل نداشتی خیالت راحت انشالله باردار میشی بزودی ممنون عزیزم ان شالله بهمچنین 🥰🥰🥰 خدایا مواظب پسرام وهمسرم باش🤲
قطرهze عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 1696 نه میگن علت های مختلفی داره من خودم میگم به خاطر قرص ال دی بوده چون 5 سال قرص خوردم همون ماهی ... منم گفت یا عفونت داشتی یاچون دارو برای باردارشدن میخوردم خوده این دارو ها ریسک خارج رحمی رو زیاد میکنه خدایا مواظب پسرام وهمسرم باش🤲
بردیازندگیم مدیر استارتر عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 1705 منم گفت یا عفونت داشتی یاچون دارو برای باردارشدن میخوردم خوده این دارو ها ریسک خارج رحمی رو ز ... انشالله به زودی بیای خبر بارداری تو بذاری اینجا خدایا شکرت خیلی بزرگی...... خدایا میدونی تنها امیدم خودتی
قطرهze عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 1696 انشالله به زودی بیای خبر بارداری تو بذاری اینجا ان شاالله هر دومون به زودی مادر بشیم 🤲🤲🤲 خدایا مواظب پسرام وهمسرم باش🤲
بردیازندگیم مدیر استارتر عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 1705 ان شاالله هر دومون به زودی مادر بشیم 🤲🤲🤲 توکل برخدا انشالله همین جوری میشه خدایا شکرت خیلی بزرگی...... خدایا میدونی تنها امیدم خودتی
بردیازندگیم مدیر استارتر عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 1705 سلام عزیزم کدوم مرکز عکس رنگی انجام دادین سلام عزیز جانمن شهرستانم شما کجا هستین؟ خدایا شکرت خیلی بزرگی...... خدایا میدونی تنها امیدم خودتی
بردیازندگیم مدیر استارتر عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 1705 ان شاالله هر دومون به زودی مادر بشیم 🤲🤲🤲 سلام مبارکه باردار شدی بسلامتی تیکر بارداریتو دیدم خیلی خوشحال شدم انشالله بسلامتی نی نی به دنیا بیاد خدایا شکرت خیلی بزرگی...... خدایا میدونی تنها امیدم خودتی
بردیازندگیم مدیر استارتر عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 1705 منم لرستانم. شمافاطمیه همدان عکس گرفتی؟ نه عزیزم من همدان عمل کردمعکس رو بروجرد گرفتم سونوگرافی سلطان پور خیلی کارش دقیقه خدایا شکرت خیلی بزرگی...... خدایا میدونی تنها امیدم خودتی
بردیازندگیم مدیر استارتر عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 1705 منم لرستانم. شمافاطمیه همدان عکس گرفتی؟ شما هم مشکلتون خارج رحمه؟ خدایا شکرت خیلی بزرگی...... خدایا میدونی تنها امیدم خودتی
دختبهشتی عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 894 اصلا درد نداشت واسم منم از حرف نی نی سایتیا خیلی استرس گرفته بودم