2777
2789
عنوان

خیلی میترسم😩😫

108 بازدید | 16 پست

با کرونایی در ارتباط بودم دخترعمم شوهرش کرونا داشته ب من چیزی نگفته پاشده اومده خونه ما الانم احساس میکنم راه گلومو ی چیز گرفتی حالت خفگی و پا درد و کمی هم سر درد میدونم نصفش از استرسه وتلقین ولی خوب احساس میکنم کرونا دارم کسی هم نیس ببرتم دکتر خودم تنهام ب نظرتون میشه بدون رفتن ب دکتر با داروهای خونگی و قرص جوشان و اینا درمان شد؟؟؟

هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونم‌جواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نترس

چون کسی نیس میگم‌اگ‌مریض شدم حالم بد شد ریم درگیر شد با کی برم دکتر خدای نکردههه😩

هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونم‌جواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵
آره آب نمک غرغره کن هردوساعت،دمکرده گیاهی بخور،قرص جوشان ویتامین ث بخور،به تغذیت برس حسابی،قرص استام ...

استامینوفن مثلا بخورم درد پامو کمتر میکنه؟؟

بعدشم اگه طرف علائم نداشته باشه ناقل نیست که،مریض بود؟

شوهرش مریض بوده پاشده اومده خونمون همشم ب من میگف ب کسی نگو ک اینجام بعدشم سرفه میکرد من ک از هیچی خبرنداشتم ولی میدونستم این ناقله همش پلاس بود خونه ما نمیرف بیرون هرچی بهش میگفتم از این سرفت معلومه کرونا داری هیچیومیگف ن مطمینم✋🚶‍♀️خیلی هم مطمئن بود😂😑

ایشالا که چیزی نیس منم رفتم خونه یه کرونایی الان هیچی نیس  

چند وقته گذشته از رفتنت؟من اونایی هم ک باهاشون در ارتباط بودن با دخترعمم همشون خیچ علائمی ندارن البته نمیدونم دیگ راس میگن یا دروغ شاید میخوان بیان دوباره مارو مریص کن😑😂✋ولی میگن علاائم نداریم یکیشون فقط تست داده ک منفی بوده دیگ نمسدونم

اره دیگه مسکنه،همم نمیذاره تب کنی

تب ندارم خداروشکر همش نلقینه فک کنمم😩😫

چند وقته گذشته از رفتنت؟من اونایی هم ک باهاشون در ارتباط بودن با دخترعمم همشون خیچ علائمی ندارن البت ...

منم رفتم تست دادم مثبت شد ولی هیچیم نبو تا دیروز دوباره رفتم تست دادم منفی بود 

الانم چون شرایط خیلی سخته نزار بیان

دوست دارم با خودتم که داری اینو میخونی....♡
منم رفتم تست دادم مثبت شد ولی هیچیم نبو تا دیروز دوباره رفتم تست دادم منفی بود   الانم چو ...

منم برم تست بدم؟🥺هنوز دستپاچم مخپیخوام برم بدم تستو ک اگ مثبته درس درمون خودمو خوب کنم

برو تست بده خیالت راحت شه 

باسه میرم ممنوتم🧡هروق میام اینجا کلی از استرسام کم میشه ولی بعضیاشون ک میگن اره کروناس بیشتر میترسم😣😩✋