با کرونایی در ارتباط بودم دخترعمم شوهرش کرونا داشته ب من چیزی نگفته پاشده اومده خونه ما الانم احساس میکنم راه گلومو ی چیز گرفتی حالت خفگی و پا درد و کمی هم سر درد میدونم نصفش از استرسه وتلقین ولی خوب احساس میکنم کرونا دارم کسی هم نیس ببرتم دکتر خودم تنهام ب نظرتون میشه بدون رفتن ب دکتر با داروهای خونگی و قرص جوشان و اینا درمان شد؟؟؟
هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونمجواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵
بعدشم اگه طرف علائم نداشته باشه ناقل نیست که،مریض بود؟
شوهرش مریض بوده پاشده اومده خونمون همشم ب من میگف ب کسی نگو ک اینجام بعدشم سرفه میکرد من ک از هیچی خبرنداشتم ولی میدونستم این ناقله همش پلاس بود خونه ما نمیرف بیرون هرچی بهش میگفتم از این سرفت معلومه کرونا داری هیچیومیگف ن مطمینم✋🚶♀️خیلی هم مطمئن بود😂😑
هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونمجواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵
ایشالا که چیزی نیس منم رفتم خونه یه کرونایی الان هیچی نیس
چند وقته گذشته از رفتنت؟من اونایی هم ک باهاشون در ارتباط بودن با دخترعمم همشون خیچ علائمی ندارن البته نمیدونم دیگ راس میگن یا دروغ شاید میخوان بیان دوباره مارو مریص کن😑😂✋ولی میگن علاائم نداریم یکیشون فقط تست داده ک منفی بوده دیگ نمسدونم