2777
2789
ن امروز میرم 

من هرروز گفته بیا اکسیژن خونمواندازه میگیره سرم میده آمپول میدهدچن تا با ی آمپول دورناف برای جلوگیری ازلخته شدن خون.خیلی ضعف وبیحالی دارم ازدیروزتب ولرزم تموم شده سردرد وبدن دردوهمینطور.اماسرفه میکنم وبسیاربیحالم

من هرروز گفته بیا اکسیژن خونمواندازه میگیره سرم میده آمپول میدهدچن تا با ی آمپول دورناف برای جلوگیری ...

ن خون لخته نمیشه خیالت راحت عوارض همون امپولاست که زدی که بیحالی ....من دکتر داخلی رفتم روز نهم معاینه کرد گفتم سی تی اسکن ننوشت گفتم ازمایش ننوشت گفتم دارو برای لخته نشدن خون ننوشت ..گفت رو به بهبودی سرفه هم روند طبیعی کروناست 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب الان علابم دیگت چبه 

جمعه هفته پیش ازخواب پاشدم کمی گلوم میسوخت وحالت های خفیف سرماخوردگی شب خوابیدم توخواب همش سردم بود صبح پاشدم سردرد وحشتناک وبیحال وهی علاعم جدیدتب ولرز وبدن درد وسردرد شدید وبویایی چشاییم قطع شد.الان فقط خیلی بیحالم وسرفه دارم نفس عمیق میکشم.

نفس عمیق میکشی انگار نفس کم میاری اره؟؟

نه بیشتراحساس میکنم هوا وارد ریم میشه ی حالتی میشه وشروع میکنم سرفه کردن یا بومیکنم ببینم بومیفهمم شروع میکنم سرفه کردن

نه بیشتراحساس میکنم هوا وارد ریم میشه ی حالتی میشه وشروع میکنم سرفه کردن یا بومیکنم ببینم بومیفهمم ش ...

اره منم بو میفهمم یا سرما میخوره همینطور میشم نترس سی تی اسکن دوباره بده عزیز بعدم با خیال راحت به زندکیت برس

اره منم بو میفهمم یا سرما میخوره همینطور میشم نترس سی تی اسکن دوباره بده عزیز بعدم با خیال راحت به ز ...

نه نمیترسم اما افتضاح افتادم جون ندارم به یادندارم تمام مریضیهای عمرموروهم بذارم نصف این بشه.بویایی وچشاییم کلاقطعه دهنم مثل زهرمارتلخ تهوع بی ادبی اسهال پریودم شدم تواین شانس گندم

اره منم بو میفهمم یا سرما میخوره همینطور میشم نترس سی تی اسکن دوباره بده عزیز بعدم با خیال راحت به ز ...

دختر ی سالمم مریض شده غوزبالاغوز گریه میکنه منم جون ندارم بهش برسم دیشب انقدرگریه کردم خسته شدم

نه نمیترسم اما افتضاح افتادم جون ندارم به یادندارم تمام مریضیهای عمرموروهم بذارم نصف این بشه.بویایی ...

عزیزم شما هم ی چیزی میومد تو گلوتون بعد احساس خفگی کنید یا گوش؟

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
نه نمیترسم اما افتضاح افتادم جون ندارم به یادندارم تمام مریضیهای عمرموروهم بذارم نصف این بشه.بویایی ...

منم همیطور تو عمرم هم چی بیماری نگرفته بودم سخته خدا یا کمک کن

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶