2777
2789

پسر لاوین و سورن  و حامی 

دختر بلین و بلوط و نیلگون 

اهدای عضو =اهدای زندگی !                                           من کارت اهدای عضو دارم 💙                                      من یک دختر شادم  عاشق خانوادمم  من در همه شرایط شیطون و شاد و پر حرف و پر انرژی ام اآمااااا عصبی ام   عاشق تئاتر  باله ویلون گلف سینکرونایز    رشتم ریاضیه ولی در آینده اکتور تئاتر و تیزر میشم من مطمنم   عاشق مهندسی عمران  دختری که عروسک بازی نکرده 😉 ملقب به ماهی خانم😁 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر آراز هیرسا شنتیا دختر ملورین نیروانا شاینا 

من برای خودم زندگی میکنم 😊برام مهم نیست دیگران چی فکر کنند 😛برا همین راحت زندگی میکنم 😁مهم اینکه خودم راضی باشم 😉😉😉😉

جانان، آتوسا ، بهار،بهارک، سوگل،آیسان، آیسو، آیسودا

پرهام،آراد،آیهان،مهیار،رادوین،علیسان

بدترین روز زندگیم ۱۴۰۰/۹/۲۱ آذر، یکشنبه.. ساعت ۱۸:۲۹😔 برای خوب شدن مامانم دعا کنید و صلوات بفرستید خواهش میکنم❤😔

سبحان و ستیا (سلین ، سارا ، ساره ، سوگل)

حلما و حسام 

حوریا و حامی 

مهدیا (اسم خودمه )و مسیحا 

نورا و یارا 

سارا و یارا 

اینا مذهبی هایی بود که بلد بودم 

نفس و نوید 

نورگل و نویان 

روهان و روشنا 

پرند و پارسا 

من از معبود یکتایم ...فقط یک چیز میخواهم نگیرد هرگز از قلبت، امید استجابت را ♥️ 

سارينا ❤️❤️❤️❤️❤️

آرشيدا آرتميس بهاران الينا

آرش كيارش سپهر آريا سام آرسام آرمان آرمين آراد 

جهت سفارش انواع كارهاي هنري پيام بدين 😍😍 خدايا همه رو به آرزوهاشون برسون 😇🙏❤️