2777
2789
عنوان

سرم سریتا

135 بازدید | 8 پست

سلام خانوما اونقد ناراحتم که اونقدررررر که خدا میدونه.خواستم بیام تجربمو به شما هم بگم.ابرو مژه های متوسطی داشتم چند وقتی بود یکم میریخت به ذهنم رسید سرمی چیزی بخرم تقویت شه سریتارو خوندم همه نوشته بودن اونقدر عالیه اونقد مر میکنه مژه ابرو رو که هرجایی خوندم خیلی تعریف کرده بودن.با اینکه خیلی گرون بودن ولی با اون همه تعریف خریدم تا یه بار استفاده کنم ولی چند روز اول ریزش شدید شد گفتم حتما اولش ریزش میاره حالا استفاده کنم ببینم چی میشه الان که ۱۵روز گذشته استفادمو قطع کردم چون میبینم که چقد ابروهام خالی شده چقدر مژه هام کم شده فاصلشون زیاد شده مامانم میگه چیکار کردی با ابرو مژه هات اونقد ریخت که قیافمم زشت شده.خلاصه که خیلی ناراحتم هم بخاطر ۵۰۰تومنی که ریختم دور هم بخاطر اینکه ابروهام مژه هام ریختن خیلی.حالا اگه یه راهکار خونگی میدونین بگین استفاده کنم تا این موهایی که ریختن زود رشد کنن.من دیگه به اون اشغالا پول نمیدم😔

من زدم خیلی خوب بود که واسه مژه اش رواستفاده کردم ازکجاخریدی؟

از داروخانه واسه ابرو نقره ایه واسه مژه ظرفش مشکی همونایین که همه جا میفروشن مطمعنم.خب برای شما مفید بوده خوش بحالتون برای من نساخت دیگه من موندم و این سرتاهایی که موندم چیکارشون کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از داروخانه واسه ابرو نقره ایه واسه مژه ظرفش مشکی همونایین که همه جا میفروشن مطمعنم.خب برای شما مفید ...

باورکن مشکل دیگه ای داشتی ک ریخته ازاین نبوده حالاام برنج ونون ویتامین B اینارو زیاترمصرف کن زینک اگه کم خونی برطرفش کن ب ابروهاتم آب پیاز بزن زوددرمیاد

وزن اولیه ۷۵ وزن فعلی ۶۷  قد ۱۷۰ 💜درمن چه میگذرد وقتی جهان درگذراست ✌💜
حتمأ اینم تقلبی شده یااینکه مژهات آرایش داشتن زدی چون مژه نباید کثیف باشه

همیشه ارایش هم داشتم پاک میکردم میشستم بعد میزدم میخوابیدم یه بار صبح میزدم.نمیدونم از دارخونه گرفتم همونایین که اینترنت عکسشو دیدم همه جا یه مدل هست.نمیدونم شاید چون شیر میدم به بچم برای من نساخت