2777
2789
عنوان

سوپ تو زودپز

199 بازدید | 15 پست

عجله دارم تاحالا تو زودپز درست نکردم میترسم بترک زودپزم!!! 

کسی امتحان کرده جقد زمان میبره با گردن مرغ و سینش

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نیم ساعته میپزه  گردن نزار که استخوناش له میشه و کل سوپ پخش میشه

امتحان کردین با جو اینا میگم خطر نداره؟؟

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

جو داشته باشه نمیشه... من ی بار امتحان کردم سرریز شد نمیدونم چرا! 

البته خیلی وقت پیش بود 

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
اره من امتحان کردم  نیم ساعته اماده میشه  بذار اول اب سوپ جوش بیاد بعد سرشو ببند و سفت کن& ...

الان تو قابلمه گذاشتم بپزه میتونم بریزم زودپز؟؟بعد درش ببندم

جو داشته باشه نمیشه... من ی بار امتحان کردم سرریز شد نمیدونم چرا!  البته خیلی وقت پیش بود  ...

جو هام پخته از قبل اما باز ریختم توش 

امتحان کردین با جو اینا میگم خطر نداره؟؟

بله عزیزم 

من جو رو با مرغ و هویج و پیاز رنده شده میزارم بپزه ..البته نباید زودپزو زیاد پرکنی تا نصفه 

یه نکته دیگه اینکه جو ابو بخودش جذب میکنه کم اب باشه ته میگیره 

بعد که پخت میریزم تو قابلمه و سبزی و ادویه شو اضافه میکنم

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران
اره ابجیم درست  کرد  بعد اونجایی که هوا  خارج میشه ازش مواد سوپ گرفته بود  خونشو ...

یا خدا منصرف شدم

همیشه کمی روغن بریز داخل سوپت دگه  نمیادسوپاپ بگیره

والله دیگه ترسیدم... ازون ب بعد سوپ تو زود پز درست نکردم. باشه ممنون اگه روزی مجبور شدم امتحان می کنم

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)