2777
2789
عنوان

وارد 39 هفته شدم ولی هیچ علائمی حتی درد ندارم شما چطور بودید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7785 بازدید | 62 پست
منم تجربه اولمه از معاینه لگن میترسم  از سزاریم بدم میاد ولی انتظار طبیعیم سخته

من اگه یه بار دیگه بخوام زایمان کنم حتما قبلش میرم زیر دوش آب گرم ماساژ میدم ویه سری نرمشا که میگن روانجام میدم وکارای دیگه...اصلا بلدنبودم چیزی  

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من زایمان اولم وارد 41هفته شدم بدون درد رفتم فشارم رفته بود بالا با امپول فشار دردم اومد خیلی درد کشیدم 8ساعت ولی دخترم روزش رفتم پیش دکترم گفتم ی کاری کن من تا فردا زایمان کنم 5روز مونده بود ب تاریخ زایمانم...اونم دهانه دحم معاینه کرد گف هیچی باز نیستی ی معاینه تحریکی انجام داد گفت و تا دوهفته دیگه میمونه ولی روغن کرچک ودوتا ویتامین ای داد گف دوتا قرص بزار توی واژنت الان و شیشه روغن تا اخر شب در سه مرحله بخور منم انجام دادم ساعت 3صبح دردم شروع شد 6زایمان کردم خیلی خوب بود دردش واقعا کم بود نسبت ب پسرم وزمان کم ن امپول فشار خوردم ن بخیه بچمم 3کیلو400بود...

دردا خودش بیاد نصف دردامپول فشاره

بو پیش دکترت عزیزم..

الان تاریخ تولد شوهرم پسرم دخترم همشون20اسفنده  

خدایا هوای دل همه بنده هاتو داشته باش آمییییییییییین  

وقتی 4،5 سانت باز شد، سوزن بی حسی یا دارویی نمیدونم که درد کمتر حس کنیم؟ منظورم اپیدورال نیس

میشه از همون یه سانت باز شدن درد شدید بگیریم؟

من اخرای هفته 35 یه سانت باز شده بود از درد مردم. طبیعیه واسه یه سانت انقد درد؟ 

♥️♥️خدای مهربونم ممنونم که حاجتمو دادی ♥️♥️              آدما کلا چهار دستن یا ممد یا فاطی یا زهران یا علی😐 بقیه دوستای اینان. 😑😑                                                                  یه بار هم تو اتوبوس جامو به یه پیرزن ندادم بالا سرم وایساده بود نگا معنا دار می‌کرد، منم موقع پیاده شدن می‌لنگیدم که عذاب وجدان بگیره😬🤪                                   
2803
یا خدا مگه تجربشوداری، توروخدا نترسونین هفته بعد معاینه لگن دارم 

ن عزیزم اصلا اونجور ک فکر میکنی درد نداره نترس من معاینه زیادشدم

من زایمان اولم وارد 41هفته شدم بدون درد رفتم فشارم رفته بود بالا با امپول فشار دردم اومد خیلی درد کش ...

روغن گرچک اثر داره تو باز شدن رحم؟ از داروخونه گرفتی یا عطاری؟ 

ببخشید ولی شنیدم روغن گرچک باعث اسهال میشه، درسته؟ 

♥️♥️خدای مهربونم ممنونم که حاجتمو دادی ♥️♥️              آدما کلا چهار دستن یا ممد یا فاطی یا زهران یا علی😐 بقیه دوستای اینان. 😑😑                                                                  یه بار هم تو اتوبوس جامو به یه پیرزن ندادم بالا سرم وایساده بود نگا معنا دار می‌کرد، منم موقع پیاده شدن می‌لنگیدم که عذاب وجدان بگیره😬🤪                                   
2804
روغن گرچک اثر داره تو باز شدن رحم؟ از داروخونه گرفتی یا عطاری؟  ببخشید ولی شنیدم روغن گرچک باع ...

اره خیلی اثر داره از داروخانه گرفتم...

اره متاسفانه اسهال میکنه ولی تا موقع زایمان ودرداخوب میشی

اره خیلی اثر داره از داروخانه گرفتم... اره متاسفانه اسهال میکنه ولی تا موقع زایمان ودرداخوب میشی

حدودا چقد قبل زایمان خوردی؟ 

2805
یا خدا مگه تجربشوداری، توروخدا نترسونین هفته بعد معاینه لگن دارم 

بچم ۴سالشه...دیگه باید انجام بدی نترس 

الان هفته ۳۷م هروز دوش میگیرم تا اون موقع 

بزن نت ببین که چه کارایی انجام بدی زایمانت راحت تر شه من فک میکردم زایمانم راحت بوده تومقایسه با دوروبریام ولی دیدم خیلیا خیلی راحترزایمان کردن...

2801