2777
2789
عنوان

بسته بندی

255 بازدید | 14 پست

سلام من تو دیوار یکی دو تا آگهی دیدم ۵۰ میلیون میخوان بعد دو تا دستگاه میدن تو خونه حبوبات و اینا بسته بندی کنم شرکت هم دارن اطلاعی در این مورد دارید؟بنظرتون معتبره؟یکی از اقوام شرکتشون رفتن انگار شرکت واقعیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو دیوار روزی چنتا اگهی این مدلی میزنن ادم نمیتونه اعتماد کنه چن بار گفتم میتونم حضوری بیام گفتن نه 

برای سلامتی دخترم یه صلوات میفرستی😘                                                                                                  هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟!                                                           الــهــم عــجــل لـــولـــیــک الـــفـــــرج                                 مادربزرگ میگفت:"محبت مثل سکه است"اگه تو قُلک دلِ کسی بندازیش دیگه نمیتونی درش بیاری!مگه اینکه دلش رو بشکونی...

دستگاه بسته بندی

مجموعه ماشین سازی عدیلی توانایی ساخت و تولید انواع دستگاه های بسته بندی پیلوپک مانند بسته بندی بستنی، شیرینی و شکلات، انواع ساندویچ و همبرگر، کیک و کلوچه، لوازم آرایشی و بهداشتی، پد جاذب خون، ابزار آلات و قطعات، انواع بیسکویت و ویفر، لوازم یک بار مصرف هتل، لوازم تحریر، صیفی جات و مرکبات ، خط تولید تنیاکو را دارد

پوشش پلاستیک صائن دارای نیم قرن سابقه تولید پلاستیک های چند لایه جهت مصارف کشاورزی ، گلخانه ای ، ساختمانی ، و تولید نایلون های شرینگ پک و جهت بسته بندی صنعتی و بهداشتی و تولید انواع کیسه نایلون در ابعاد مختلف می باشد