داستان کرونای من اینطور بود :
از حمام که دراومدم جلوی کولر نشستم ، فرداش آبریزش بینی شروع شد ، بدجور ، فکر کردم سرماخوردم اما...
گلودرد و خارش گلو که خیلی خشک هم بود از روز اول آزار میداد.
دکتر برایم چند تا آمپول نوشت با سرم برای دو روز. اونا رو که میزدم حالم خیلی خوب میشد.اما تمام که شدند ....
تست دادم و مثبت بود. تب و لرز شروع شد و سردرد و بی اشتهایی و حالت تهوع، این مال هفته اول بود.
هفته دوم سرفه های خشک و پشت سرهم ، نفس طولانی عمیق کشیدن اصلا در این شرایط ممکن نیست و سریع به سرفه می افتی. دکتر هم با همین آزمایش وضعیت را تا حدی بررسی کرد.
بعد از سرفه ، تنگی نفس شروع شد ، بقیه که تجربه داشتند گفتند آخرین مرحله است و اگر بتونی دو روز تحمل کنی تمام میشود. داروی امام کاظم علیه السلام رو همون روزهای اول مصرف کردم و هفته دوم هم داروی انجیر فراسودمند.
رفتم دکتر اکسیژن خون شده بود ۹۰
سرفه ها هم زیاد بود، گشتم تو اینترنت و داروی کاشم را برای سرفه مناسب دیدم ، از عطاری خریدم و با شکر سرخ مخلوط کردم و خوردم ، اونهمه سرفه های پشت سرهم خوابید و گاهی سرفه داشتم.
دکتر آمپول رمدسیویر تجویز کرد که همان روز اول از صبح تا عصر معطل شدم تا اونو تزریق کردند ، شب که به خانه برگشتم از فرط خستگی و ضعف نمیدانستم چه کنم.
از فردا دیگه برای زدن بقیه اون آمپول نرفتم. و الان خدا را شکر میکنم. انگار حکمتی بود در اونهمه معطل شدن و بالا و پایین دویدن در بیمارستان و خستگی.
بعدها در اینترنت خواندم که تاثیر خوبی ندارد و تحقیقاتی است.
خدا را شکر بالاخره با دو هفته گذشت زمان این بیماری نیز دوره خود را سپری کرد و تمام شد. دوره اش دو هفته است و باید بگذره.
انشا الله که همگی سالم و سلامت باشید.