2777
2789
عنوان

چرا از شرکت بهم‌ زنگ نمیزنن

162 بازدید | 19 پست

اخه چرا جوونارو انقد اذیت میکنین من ۵ سال سابقه دارم با این سن همه چی بلدم ۱۰۰ تا تست ازم گرفتین همرو قبول شدم اخه چرا زنگ نمیزنین لعنتیا 😔

خودم رو خیلی دوست دارم🌼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط بخاطر جواب ی سوال شخصی که واقعا  ربطی ب کار نداره نمیخان استخدامم کنن ای خدا

منم اونروز رفتم یه جای خصوصی کار کنم بخاطر حجابم منو پیچوندن . البته قبل از پیچوندنشون خودمم ازشون خوشم نیومد چون صداقت نداشتن حقوقشم کم بود البته من شاغلم فقط برا عصرام دنبال کار بودم 

من دارم جدا میشم نخاستم زیاد بهشون توزیح بدم فکر کنم بخاطر این بهم زنگ نزنن

آخه خداااا مسائل شخصی زندگی شماچه ربطی به کار داره 😕🤦‍♀️

مطمئنید دلیلش همینه؟

سالها دل طلب جام‌جم از ما میکرد وان چه خود داشت ز بیگانه تمنا میکرد🌱                                                                        الهی برسد از جانب خدا : مصلحت هایی که آرزویت بود 💚
منم اونروز رفتم یه جای خصوصی کار کنم بخاطر حجابم منو پیچوندن . البته قبل از پیچوندنشون خودمم ازشون خ ...

نه بابا این شرایطش عالیه عالی من تو تستا قبول شدم اخه چرا باید بخاطر مسائل شخصی انقد اذیت کنن حالم بده بخدا

خودم رو خیلی دوست دارم🌼
آخه خداااا مسائل شخصی زندگی شماچه ربطی به کار داره 😕🤦‍♀️ مطمئنید دلیلش همینه؟

نه والا دورغ چرا 

من تست ک دادم قبول هم که شدم مسئول فنی گفت از نظر من اوکیی ارجام دادن پیش مسئول اداری اون انقدددددد سوالای مسخره پرسید داشتم روانی میشدم ریز ب ریز زندگیمو

خودم رو خیلی دوست دارم🌼
نه والا دورغ چرا  من تست ک دادم قبول هم که شدم مسئول فنی گفت از نظر من اوکیی ارجام دادن پیش مس ...

ای بابا چقدر آدمای ...مزخرف 🤐

بیخیال عزیزم دیگه اگه قسمت نبود اینجا بری سرکار ان شاءالله یه کار بهتر گیرت بیاد 😘

سالها دل طلب جام‌جم از ما میکرد وان چه خود داشت ز بیگانه تمنا میکرد🌱                                                                        الهی برسد از جانب خدا : مصلحت هایی که آرزویت بود 💚