2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده تورو خدا بیاین

107 بازدید | 15 پست

اگه ناخواسته باعث رنجش کسی بشیم کارما شامل حالمون میشه؟من یکیو بدجور رجوندم ندونسته قضاوتش کردم.قرار نبود بفهمه ولی فهمید.مث سگ پشیمونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلجویی کن

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم...                                                                         خدای من به هر خیری که برایم بفرستی سخت محتاجم... 

اگه عدرخواهی کردی و قبول نکرد و همه راه هارو برای جبران بست دیگه کار نداشته باش ،خود کارما اونو هم توی این موقعیت قرار میده که خطا کنه و نبخشنش 

از خدا طلب بخشش و مغفرت کن 💚💚💚

خیلی شرایط بدیه.اینقد حالم بده اصلا نمیتونم بخوابم فک کنم اسکرین شاتامم همه جا پخش کرده باشه😑

خب خواهر اینجوری که تو باید نفرینش کنی نه اون تو رو که آبروت رو برده 😅😅😅

از من به شما نصیحت خودتو برای این اتفاق ناراحت نکن ،زمان به عقب بر نمیگرده .فوق فوقش یه دو روز راجبت حرف میزنن بعد یادشون میره