2789
عنوان

مادرشوهر

276 بازدید | 12 پست

میخوام برم دیدن بچه فامیلمون ابروی مادرشوهرمو غیر مستقیم ببرم

اخه خیلی اذیتم میکنه۔احساس میکنم یکم ترس براش خوبه

تاحالا تو این دوسال غیبتشو پیش هیشکی نکردم

اخه اون داره ابروی منو میبره

نمیخوام خیلی مستقیم باشه ولی۔۔۔

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

وا  پس تو با اون چه فرقی داری جا اینکه به فامیل بگی شجاعت کن به خودش بگو

گفتم ب خودش۔منو ادم حساب نمیکنه۔فقط از فامیل میترسه😄نمیخوام بشینم غیبت کنون ک فقط در حد کنایه

تو بد نباش، غیبت هم گناهه، هم اگه به عمد انجام بدی نتیجشو میبینی، بخاطر خدا یه نفس عمیق بکش و ببخش.& ...

خوب بخشیدم این شده دیگ۔۔۔اصلا حسابم نمیکنه

ببین اینگوش وایمیسه بغل خونمون 

من فقط میخوام بگم شما جای ما زندگی میکردین.اینجا تو راه پله ها صدا میومد؟درهمین حد

خوب بخشیدم این شده دیگ۔۔۔اصلا حسابم نمیکنه ببین اینگوش وایمیسه بغل خونمون  من فقط میخوام بگم ...

به نظر من ول کن، دردسر به خودت نده، دلت خنک نمیشه، استرس هم میگیری بیخود، کلی هم باید بهش فکر کنی و اینا، آرامش ذهنتو ازت میگیره. 

لایک نکن خانوم گل، برای آرامش دلم یه صلوات مهمونم کن مهربون😍
به نظر من ول کن، دردسر به خودت نده، دلت خنک نمیشه، استرس هم میگیری بیخود، کلی هم باید بهش فکر کنی و ...

اخه میدونی چی شد من تو راه پله ها اینکارومیکرد دادوبیداد ک چرا گوش وایمیسه و این حرفا۔چن روز پیش این زنگ زد بگه سقط کردی و این حرفا از مامانت شنیدم۔گفتم تو ازقبل گوش کرده بودی میدونستی لال شده بود مث موش شده بود۔۔😄البته زنگ زده بود تیک بندازه ها ینی انقد عنه ن واسه حال احوال پرسی و اینک بگه میدونم۔۔ک منم گفتم میدونستی از اول

اخه میدونی چی شد من تو راه پله ها اینکارومیکرد دادوبیداد ک چرا گوش وایمیسه و این حرفا۔چن روز پیش این ...

خب تو که جواب دادی، بزار تو بیشعوری خودش دست و پا بزنه، زمین گرده، مادر شوهر من از هم دوریم، خیلی تیزه، همیشه همه چیزو میفهمه ولی به روم نمیاره، این دیگه خیلی بده که سقطتو بروت بیاره، خدا صبرت بده، ان شاء الله زودتر برین جایی که آرامشتون بیشتره 

لایک نکن خانوم گل، برای آرامش دلم یه صلوات مهمونم کن مهربون😍
خب تو که جواب دادی، بزار تو بیشعوری خودش دست و پا بزنه، زمین گرده، مادر شوهر من از هم دوریم، خیلی تی ...

اره انشاالله ک خدا جوابشو بده راست میگی زمین گرده۔مرسی ک خیلی خوب درکم کردی۔۔‌