2777
2789
عنوان

کرونا

120 بازدید | 16 پست

بچه ها من کرونا دارم شوهرم هر چی بهش گفتم ماسک بزن گفت نه .قشنگ اومد کنارم خوابید الان سرفه میکنه.الان نیاز هست جدا باشیم یعنی اتاقامون جدا کنیم؟؟؟

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان دیگه چه فایده ای داره😐

ها نمیدونم.گفتم بهش دو دز واکسن استرا زده حرف گوش نکرد

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
وای تو رو خدا رعایت کنید ،وقتی شوهرت این طور رفتار میکنه معلومه ابایی نداره تو جامعه هم میره و انتقا ...

نه دیگه ..ایقد دیگه میفهمه

وای تو رو خدا رعایت کنید ،وقتی شوهرت این طور رفتار میکنه معلومه ابایی نداره تو جامعه هم میره و انتقا ...

تو خونه گفت وقتی ویروس داشتی من نمیدونستم کنارت بودم الان فایده ای نداره ماسک و قرنطینیه

نه دیگه لازم نیست گرفته منم از همسرم گرفتم تازه اتاقامون جدا بود

اره واقعا .همه تو خونه هستن میگیرن مگه اینکه شانسی نگیرن

تو خونه گفت وقتی ویروس داشتی من نمیدونستم کنارت بودم الان فایده ای نداره ماسک و قرنطینیه

بازم رعایت کردن بهترین کاره هر چقدر تعداد ویروس کمتری وارد ریه ش بشه درگیری ش کمتره،اگه بگیره سبک‌تر میگیره ورد میکنه 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌
بازم رعایت کردن بهترین کاره هر چقدر تعداد ویروس کمتری وارد ریه ش بشه درگیری ش کمتره،اگه بگیره سبک‌تر ...

من خودم چی منم دارم ممکنه الوده تر بشم؟

من خودم چی منم دارم ممکنه الوده تر بشم؟

دبگه بسته به شانست، ممکنه هر روز یه علامت جدید  ببیتی ممکنه هم راحت رد کنی ،ولی حتما باید مطمئن بشی درگیری ریه نداری 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌
بازم رعایت کردن بهترین کاره هر چقدر تعداد ویروس کمتری وارد ریه ش بشه درگیری ش کمتره،اگه بگیره سبک‌تر ...

حریفش نشدم.تا گرفت...

ما کلا برادخرید هم نمیریم بیرون برامون میارن در خونه..حق الناسه ..من خودم ک خونه دار بودم معلوم نیست از کجا گرفتم نه مهمونی نه بیرون نه هییت ن مسافرت 

دبگه بسته به شانست، ممکنه هر روز یه علامت جدید  ببیتی ممکنه هم راحت رد کنی ،ولی حتما باید مطمئن ...

اره واقعا شانسیه .خدا رحم کنه به همه