2777
2789
عنوان

ی سوال

87 بازدید | 5 پست

من ی برنامه دارم توی گوشیم ک باهاش میشه فیلم های اینستاگرام رو ذخیره کرد بعد دیدین از این این برنامه ها هی نوتیفیکیشن میاد؟ این نوتیفیکیشناش ب انگلیسی میاد الان نوتی اومده بود واسم دخترتون منتظر شماس آیا شما اون و دوس دارین ؟ 😐😐😐دارم شاخ در میارم منظورش چی بود 

وااای😂😂😂 

چ کردی دختر جان؟🤭

ماورای باورهای ما ؛ ماورای بودن و نبودن های ما         آنجا دشتی است فراتر از تصورات راست و چپ...                         تو را آنجا خواهم دید..!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین ی برنامه ای ک باهاش فیلم اینستا ذخیره میشه ولی الان این چی بود واس من فرستاد 

میدونم چی میگی 

ولی من ندارم نمیدونم چیه

ماورای باورهای ما ؛ ماورای بودن و نبودن های ما         آنجا دشتی است فراتر از تصورات راست و چپ...                         تو را آنجا خواهم دید..!
هنگم 

حذف کن یکی دیگه نصب کن 

عجیبه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز