2821
2789
عنوان

پدر بیرحم

483 بازدید | 11 پست

همیشه فکر میکردم شوهرم وقتی پدر بشه بهترین پدر دنیا میشه خیلی هوامو داشت اگرجایی میرفتم میومد دنبالم اگر پریود میشدم برام جوشونده دم میکرد کارای خونمو میکرد یه اخلاق بدی داشت تو سال حداقل سه ماه بیکار بود میگفت چون بچه نداریم چون خونمون پیش باباتیناس باردارکه شدم به زور خونه رو عوض کردم یهو دیدم چقد سرد شده ولی میگفتم حتما به خاطر سختی کارشه بچم دنیا اومد انگار دنیا مال من بود خیلی بینهایت خوشحال بودم بعد ده روز از به دنیا اومدن پسرم کارشو ول کرد هرچی اصرار کردم بره سر کار بدتر شد فهمید معتاد ترامادول شده دوبار تو خونه با بدبختی پول غرضی ترکش دادم بی فایده بود خودم متوجه میشدم دوباره داره مصرف میکنه بهم فحش میداد تازه زایمان کرده بودم خستگیش تنم بود حتی یه ساعتم بچه رو نگه نمیداشت با باهاش بازی نمیکرد باهربار اعتراض کتکم میزد من که اونقد هوامو داشت میفرستاد برم براش سیگار بگیرم چند بار قهر کردم مجبور شدن ببرنش بیمارستان بستری یه ماهی خوب شد دوباره همون آش همون کاسه دوباره تو خونه ترکش دادم براش کار پیدا کردم نمیره سرکار دیونه شدم بهش میگم به فکر این بچه باش گناه داره میگه به تو ربطی نداره روزی هزار بار خودم روسرزنش میکنم به خاطر دنیا آوردنش میگم خدا منو نمیبخشه امروز میگفتم ای کاش من و پسرمم کرونامیگرفتیم میمردیم چطور یه پدر میتونه انقد بیرحم باشه پسرم یک سال ونیمشه خیلی زبون داره قشنگ حرف میزنه اصلا ذوق نمیکنه هی میگه بابان بابان انگار نه انگار با اینه نگاشم نمیکنه ذوق اینکه لباس بخره پارک ببره بازی کنه هیچی فقط عشقش اینه روزی ۱۷ ۱۸ ساعت بخوابه و بلند شه سیگار بکشه به خاطر پسرم که آسیب نبینه سکوت میکنم میدونم از دست هیچکس برام کاری بر نمیاد فقط برام دعا کنین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

با مشاوره حرف بزن اگ صلاح دید جدا شو این بعدا بدتر میشه

از جدایی میترسم خیلی زیاد اسمش که میاد تنم میلرزه بعدم مشاور جلسه ۱۰۰ میخواد من به نون شبم موندم

خواهر من عین همین زندگی رو گذروند دوست ندارم بهت بگم ولی روانی میشی به مرور شکاک میشه بهت .اصلا زندگ ...

خیلی سخته آخه چرا من توان ندارم خیلی دنبال کارم فقط کارگری پیدا کردم چه جوری بچه رو ۱۲ ساعت ول کنم ای کاش خدا همون قدر که ازش میگن توانا باشه دست منو بگیره که ناتوانم

الان در آمدتون چیه از کجا هزینه ها رو تامین میکنید

درآمدمون صفره تا الان مامانم هر از گاهی به هر بهانه ای پول میداد امروز بهش گفتم اگر منو دوس داری دیگه نده بزار به فکر بیوفته

از جدایی میترسم خیلی زیاد اسمش که میاد تنم میلرزه بعدم مشاور جلسه ۱۰۰ میخواد من به نون شبم موندم

نترس اصلا ترس نداره پس فردا اگ بدتر بشه چی؟ بچه ات چی میشه اینده اش؟ 

با یه ریش سفید مشورت کن

عزیز دلم .خواهر خوبم .من عاقبت شما رو میدونم .ولی از یه معتاد انتظار داری بفکر بیفته .اون وقتی از خو ...

برام دعا کن یا درست شه یا اگر نشد خودم بتونم واسه زندگیم کاری کنم