2777
2789

یه سایت کسب درامد هست به نام گت لایک که با پنج شیش ساعت وقت روزی سی هزار الی چهل تومن. میشه دراورد 

تو کانال توضیح دادم پولش کمه ولی واقعیه خودمم برداشت داشتم و اثباتشم کانال گذاشتم اولشم هیچ پولی نمیخواد فقط یه ایمیل و پسوورد همین 

خواهشا هی نپرسید توضیح بده چون طولانیه و صفر تا صدشو تو کانال گذاشتم 

کلیات کار این هست که در سایت با فالو کردن پول درمیارید

میتونید ببینید

https://t.me/kasbedaramad318

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوستان امیدوارم که حالتون خوب باشه .

من توضیحات لازم رو میگم چون ممکنه دیر به تاپیک سر بزنم .

یک سایتی هست که من توی یکی از فیلم های یوتوب باهاش اشنا شدم که حتی اثبات پرداختی هم گذاشته بود 

من خیلی درباره این سایت تحقیق کردم و حتی چندین نفر توی نی نی سایت هم گفته بودن درامد دارن ازش خب این از بحث معتبر بودنش دوستانی که میخوان بگن الکیه و توهین کنن ادامه ی تاپیک رو نخونن.

خب این سایت به این صورت هست که یه سری افراد در اونجا سفارش فالوور و لایک میگیرندو سایت از اون ها پول میگیره و مقداری رو خودش برداشت میکنه و مقداری رو میده به ما .حالا چرا میده به ما??چون وظیفه ما توی این سایت اینه که لیست های پیشنهادی که شامل افرادی هستند رو فالو و لایک کنیم که برای این کار باید اینستاگرام داشته باشیم.

شرایط پیچ اینستاگرام:باید حتما سیزده یا بیشتر عکس داشته باشه عکس حیوان یا گل یا... حساب نمیشه حتما باید عکس چهره باشه که میتونین از اینترنت عکس فیک بگیرین و نباید افراد خیلی مشهور هم باشه . باید حتما پروفایل عکس همون چهره باشه . ده نفر شمارو باید فالو کنن و شما هم ده نفر رو فالو کرده باشید و پیجتون هم باید عمومی باشه.

این سایت روسی هست و درامدش به روبل هست و باید پولتون رو به ریال با استفاده از کیف پول پاییر و وب مانی و .... چنج کنید که ابن ها همه انلاینه و در عرض چند دقیقه صورت میگیره اموزشش رو پایینتر گذاشتم

هر روبل چهارصد تک تومان هست که شما میتونید روزی با پنچ شیش ساعت کار صد روبل یعنی چهل هزار تومان به دست بیارید که واسه افراد بیکار توی خونه خوبه تو این کرونا حتی با یسری ترفند ها بیشتر هم میشه .

خب ادرس سایت رو میزارم اگه دوست داشتید ثبت نام کنید کارش راحته.

ادرس سایت:https://getlike.io/?ref=1158306

حتما با کروم برید که راحت ترجمه کنه و بتونید ثبت نام کنید.

دوستان من تو تاپیک قبلی یه چیزی رو یادم رفت بگم اینکه شما با زیر مجموعه گیری هم میتونید درامد داشته باشید یعنی باید خیلی باشه که بصرفه یعنی پنجاه به بالا ...