fafa۸۰ مدیر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 5577 عنوان حس ششمی | مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 177 پست چیز عجیبیه که فقط تو سرزمین عجایب یعنی نینی سایت شنیدم دربارهاش، میرم تو افق محو بشم...😐😐😐 این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆 1400/06/04 | 23:20 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahak_sharma20 عضویت: 1400/04/10 تعداد پست: 8892 کی نامزد میکنم؟ دانشگاه امسال قبول میشم؟ ممکنہ تا دو ماہ دیگہ امسال شاید از معمولی ھا فرار کنید😁😈. من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉. توی ھفت زندگی مال منی... 😘
mahak_sharma20 عضویت: 1400/04/10 تعداد پست: 8892 بله عزیزم درسته ممنونم اذیتت کردم نہ عزی دلم این چہ حرفیہ تا صبح ھم بپرسی اذیت نمیشم 🤣 از معمولی ھا فرار کنید😁😈. من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉. توی ھفت زندگی مال منی... 😘
nafasasemon22 عضویت: 1400/05/30 تعداد پست: 864 خب پس از رسمی ھم دور نیست دیگہ اخ وقتی ازت میخواستم بگی ب عشقم میرسم از جوابت میترسیدم 😢 ولی ممنون دلم اروم گرفت 🌼بسم الله الرحمن الرحیم 🌼از همین راه دور مرا دوست بدار💏من از نزدیک شبیه برگ پاییزم 🍂زرد و کمی غمناک🍁با تلنگری آسان می ریزم ...
fatemehjan1111 عضویت: 1400/05/16 تعداد پست: 4028 خب پس از رسمی ھم دور نیست دیگہ گلم برای من نگفتی چندبار سوال کردم😭😭😭😭لطفا جواب بده 🥺کی به عشقم میرسم نمانده در دلم دگر توان دوری ❤️🥺محمدم🥺❤️
nafasasemon22 عضویت: 1400/05/30 تعداد پست: 864 نہ عزی دلم این چہ حرفیہ تا صبح ھم بپرسی اذیت نمیشم 🤣 ماهی بخدا 🌼بسم الله الرحمن الرحیم 🌼از همین راه دور مرا دوست بدار💏من از نزدیک شبیه برگ پاییزم 🍂زرد و کمی غمناک🍁با تلنگری آسان می ریزم ...
rozeabe عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 2545 جانم؟ چیو به دوتا مصاحبه دعوت شدم نتیجش چی میشه؟نتیجه انتخاب رشتم چی میشه؟دانشگاه میرم؟رشته خوبیه؟کدوم شهر؟بعد اونی که بهش الان فکرمیکنم میاد خواستگاری ؟اصن بهم فکرمیکنه،خصوصیات ظاهریشم بگو😘لطفا به همش جواب بده🌹🌹🌹
نزدیک_به_خوشبختی عضویت: 1400/06/02 تعداد پست: 527 ممکنہ تا دو ماہ دیگہ امسال شاید واقننننن ی حس ششمی گف تو زمستون ؟نامزد میکنم دانشگام چیخوشبختم میشم؟؟این روزای سختم جبران میشه؟ تیکر رسیدن به عشقم 😅
mahak_sharma20 عضویت: 1400/04/10 تعداد پست: 8892 ماهی بخدا واسہ ھمینہ اسمم ماھکہ🤣🤣🤣🤣😍شما ماہ تری از معمولی ھا فرار کنید😁😈. من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉. توی ھفت زندگی مال منی... 😘
nafasasemon22 عضویت: 1400/05/30 تعداد پست: 864 نہ عزی دلم این چہ حرفیہ تا صبح ھم بپرسی اذیت نمیشم 🤣 و اخرین سوال حسش ب من چیه؟؟؟عشقه ایا؟؟ 🌼بسم الله الرحمن الرحیم 🌼از همین راه دور مرا دوست بدار💏من از نزدیک شبیه برگ پاییزم 🍂زرد و کمی غمناک🍁با تلنگری آسان می ریزم ...
mahak_sharma20 عضویت: 1400/04/10 تعداد پست: 8892 واقننننن ی حس ششمی گف تو زمستون ؟نامزد میکنم دانشگام چی خوشبختم میشم؟؟این روزای سختم ... حس منم میگہ یا پاییز یا زمستون و شاید امسالحسم میگہ تلاش کنی احتمال قبولیت بالاس از معمولی ھا فرار کنید😁😈. من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉. توی ھفت زندگی مال منی... 😘
mahak_sharma20 عضویت: 1400/04/10 تعداد پست: 8892 و اخرین سوال حسش ب من چیه؟؟؟عشقه ایا؟؟ آرہ عشقہ از معمولی ھا فرار کنید😁😈. من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉. توی ھفت زندگی مال منی... 😘
نزدیک_به_خوشبختی عضویت: 1400/06/02 تعداد پست: 527 حس منم میگہ یا پاییز یا زمستون و شاید امسال حسم میگہ تلاش کنی احتمال قبولیت بالاس 🙄مرصی گلخوشبختیمم بگو دیگ سوال ندامر🤭🥲😂 تیکر رسیدن به عشقم 😅
mahak_sharma20 عضویت: 1400/04/10 تعداد پست: 8892 به دوتا مصاحبه دعوت شدم نتیجش چی میشه؟ نتیجه انتخاب رشتم چی میشه؟دانشگاه میرم؟رشته خوبیه؟کدوم شهر؟ ... خب خب اممم دانشگاہ رشتہ بدی نمیریحسم میگہ یہ شھر تاریخی یا بزرگممکنہ بیاد چون بی حس نیست اونم از معمولی ھا فرار کنید😁😈. من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉. توی ھفت زندگی مال منی... 😘