fafa۸۰ مدیر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 5577 عنوان حس ششمی | مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 177 پست چیز عجیبیه که فقط تو سرزمین عجایب یعنی نینی سایت شنیدم دربارهاش، میرم تو افق محو بشم...😐😐😐 این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆 1400/06/04 | 23:20 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نزدیک_به_خوشبختی عضویت: 1400/06/02 تعداد پست: 527 یکم باھام بدید آرہ الان من من من😢😭جواب منو نمیدی تیکر رسیدن به عشقم 😅
mahak_sharma20 عضویت: 1400/04/10 تعداد پست: 8892 نه مجردم بیکار هم هستم میتونی خصوصیات همسرمو بگی؟ منظورم اینہ صاحب ھمچین شغلی میشی ھمسر آیندہ یہ مقدار جدی و عصبی(از نوع خوبشمھربونہ عاشق جدی ھات از معمولی ھا فرار کنید😁😈. من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉. توی ھفت زندگی مال منی... 😘
mahak_sharma20 عضویت: 1400/04/10 تعداد پست: 8892 من من من😢😭جواب منو نمیدی عزیز دلم پیام ھا زیادہ یکی یکی چشم الان میدم از معمولی ھا فرار کنید😁😈. من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉. توی ھفت زندگی مال منی... 😘
mahak_sharma20 عضویت: 1400/04/10 تعداد پست: 8892 😁😂عههه شمااا حس ششمی هستیی من سوال دارممم😂😍تورخدا جواب بده جانم از معمولی ھا فرار کنید😁😈. من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉. توی ھفت زندگی مال منی... 😘
0474narges عضویت: 1399/02/06 تعداد پست: 3355 منظورم اینہ صاحب ھمچین شغلی میشی ھمسر آیندہ یہ مقدار جدی و عصبی(از نوع خوبش مھربونہ ع ... مرسی عزیزم خیلی ممنون 😘😘 یه روزی میام اینجا مینویسم که به هدفم رسیدم خدایا شکرت 😍
nafasasemon22 عضویت: 1400/05/30 تعداد پست: 864 مشخصات ظاهریم؟؟؟؟ ببخشید ولی خیلی جالبه 🌼بسم الله الرحمن الرحیم 🌼از همین راه دور مرا دوست بدار💏من از نزدیک شبیه برگ پاییزم 🍂زرد و کمی غمناک🍁با تلنگری آسان می ریزم ...
mahak_sharma20 عضویت: 1400/04/10 تعداد پست: 8892 حسش،بهم چیه ؟؟فکر میگنه ببهم؟؟ حسش بد نیست گاھی ممکنہ فکر کنہ از معمولی ھا فرار کنید😁😈. من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉. توی ھفت زندگی مال منی... 😘
mahak_sharma20 عضویت: 1400/04/10 تعداد پست: 8892 عزیزم میشه بگید من چند سال دیگه ازدواج میکنم؟؟؟ حسم میگہ یہ تاریخی کہ عدد 3 دارہ از معمولی ھا فرار کنید😁😈. من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉. توی ھفت زندگی مال منی... 😘
نزدیک_به_خوشبختی عضویت: 1400/06/02 تعداد پست: 527 جانم کی نامزد میکنم؟دانشگاه امسال قبول میشم؟ تیکر رسیدن به عشقم 😅
mmm1383ممم عضویت: 1399/10/07 تعداد پست: 12307 منظورم اینہ صاحب ھمچین شغلی میشی ھمسر آیندہ یہ مقدار جدی و عصبی(از نوع خوبش مھربونہ ع ... من اول همه پرسیدم کنی نی من سالمه؟جنسیتش؟قلبش تشکیل میشه؟ من میگم حالم خوبه ولی تو باور نکن
mahak_sharma20 عضویت: 1400/04/10 تعداد پست: 8892 مشخصات ظاهریم؟؟؟؟ ببخشید ولی خیلی جالبه معمولا اسپرتی اما از رسمی ھم دور نیستی آرایش ملایم داری معمولا رنگ رژ لبی کہ دوست داری نزدیک بہ اناری؟ از معمولی ھا فرار کنید😁😈. من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉. توی ھفت زندگی مال منی... 😘
nafasasemon22 عضویت: 1400/05/30 تعداد پست: 864 معمولا اسپرتی اما از رسمی ھم دور نیستی آرایش ملایم داری معمولا رنگ رژ لبی کہ دوست داری نزدیک ... چادریم 😉 🌼بسم الله الرحمن الرحیم 🌼از همین راه دور مرا دوست بدار💏من از نزدیک شبیه برگ پاییزم 🍂زرد و کمی غمناک🍁با تلنگری آسان می ریزم ...
mahak_sharma20 عضویت: 1400/04/10 تعداد پست: 8892 من اول همه پرسیدم ک نی نی من سالمه؟جنسیتش؟قلبش تشکیل میشه؟ ببخشید حم نمیدونم چر رفت سمت پسر بعد یھو گفتم دختر 😒مغزم منطقش رو از دست داد امیدوارم سلامت باشہ از معمولی ھا فرار کنید😁😈. من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉. توی ھفت زندگی مال منی... 😘
mahak_sharma20 عضویت: 1400/04/10 تعداد پست: 8892 چادریم 😉 خب پس از رسمی ھم دور نیست دیگہ از معمولی ھا فرار کنید😁😈. من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉. توی ھفت زندگی مال منی... 😘
nafasasemon22 عضویت: 1400/05/30 تعداد پست: 864 خب پس از رسمی ھم دور نیست دیگہ بله عزیزم درسته ممنونم اذیتت کردم 🌼بسم الله الرحمن الرحیم 🌼از همین راه دور مرا دوست بدار💏من از نزدیک شبیه برگ پاییزم 🍂زرد و کمی غمناک🍁با تلنگری آسان می ریزم ...