2777
2789
عنوان

باردارابیان

133 بازدید | 19 پست

بچه ها میخوام بدونم بعد از ماه اقدام باردارشدید من خودم تواقدامم سومین ماهمه میخوام یکم دلگرم شم 

لطف میکنین جوابمو بدید😭😍

تیکرتولد دو سالگی پسرمامانه🥰

من چهار ماه اقدام کردم نشد ترسیدم رفتم ی سنو دادم گفت سندروم پلی کیست داری و تخمدانت بخاطر همین تخمک ازاد نمیکنه ی دوره قرص ال دی خوردم رفتم سنو از بین رفته بودن و دوتا تخمک ازاد کرده بودم دو سه ماه بعدش با اینکه جلو گیری طبیعی میکردم باردار شدم حتما ی سر برو سنو

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

دوسااال 

هرچی دکتر میرفتیم میگفت مشکلی نیست 

این ماه دگ بیخیالش شدم 

گفتم لابد صلاح نیست دگ 

فقط قرص محرک که داده بودو خوردم 

وشد😍عجله نکن عزیزم میشه بهش فک نکن

ایشالله بزودی زود دامنت سبزشه😍😍😍

مامان دوتاوروجک بااختلاف یسال و دوماه😁😍انلاین شاپ کودک داریم،چون اول راهیم باکمترین سود ممکن 😍@lenin_babyshop
من چهار ماه اقدام کردم نشد ترسیدم رفتم ی سنو دادم گفت سندروم پلی کیست داری و تخمدانت بخاطر همین تخمک ...

سونواینام رفتم ولی کو 

دوسااال  هرچی دکتر میرفتیم میگفت مشکلی نیست  این کاه دگ بیخیالش شدم  گفتم لابد صلا ...

فداتشم عزیزم من حتی ازمایش دادم هیچ مشکی تداشتم دکتر گفت همه چیت عالیه 

فداتشم عزیزم من حتی ازمایش دادم هیچ مشکی تداشتم دکتر گفت همه چیت عالیه 

دقیقا مثل ما 

دوتامونم ازمایش دادیم خودم سونو و….

مامان دوتاوروجک بااختلاف یسال و دوماه😁😍انلاین شاپ کودک داریم،چون اول راهیم باکمترین سود ممکن 😍@lenin_babyshop
عزیزم بودن تو دور وریا ک شیش ماه اقدام کردن

من صبرم خیلی پایینه توقع داشتم اونجوری که میگفتن جلوگیری خوب کنید نمیخواید بچه گفتم جلوگیری نکنیم زودمیشه دیگه

قرص محرک چیه عزیزم

کلومیفن دادبه من 

ک انگار ضعیف ترینش بود 

دورم دوم ینی ماه چهارمی که خوردم شد