سلام دوستان دکتری در شیراز هست که تمام بیماران کرونایی که بهش مراجعه کردن خوب شد من میخام به همه بگم که اگر کسی مشکل داره بهش مراجعه کنه دکتر احمد پور درمانگاه تجریش شیراز خیابان شریف آباد نبش کوچه 15
شما که اینقدر راحت دیگرانوقضاوت میکنی مانعی نداره کرونا درگیر شدی تشریف ببر بیمارستان الان هر دکتری ویزیتش 100 هزارتومن به بالاست این دکتر با بیمست و سی تی اسکن رو میفرسته بیمارستان دولتی و با جای خصوصی مثل خیلی از دکترا قرار داد ندارن به من گفتن برو بیمارستان چمران هزینن زیاد نشه و برای داروهای گرون اورژانسی مینويسن که مردم نخان اذیت بشن و هزینه زیاد بدن
حالا چرا انقدر بهتون برخورد من صرفا گفتم تبلیغ بود !!!شما رو منع نکردم از تبلیغ! شما اگر روح ب ...
جواب توهین هرکس رو باید مثل خودش داد تو شاید اینقدر روحت حقیر باشه که با تمسخر دیگران بخای اونارو برنجونی و با هرکس مثل خودش باید رفتار کرد تا اون حس بدی و که به دیگران میدی درک کنی
حالا چرا انقدر بهتون برخورد من صرفا گفتم تبلیغ بود !!!شما رو منع نکردم از تبلیغ! شما اگر روح ب ...
در ضما تبلیغات کار تو هست که کارتو تبلیغ میکنی با دوتا متن مثلا قشنگ میزاری کنارش من که به عنوان مریض که واقعا کار درست دیدم دارم میگم هرچیزی خودت هستی به دیگران نبند
تو منو از کجا میشناسیزکه فکر میکنی تبلیغ میکنم؟برو خدا روزیتو جای دیگه حواله کنه
تو منو از کجا میشناسی به خودت اجازه فضولی تو هر کاری میدی حرف زدی جواب شنیدی تو کاری که بهت ربط نداره دخالت نکن اگر بتونی جلو دهنتو بگیری نه دیگرانو ناراحت میکنی نه جواب میشنوی تو دنبال روزی هستی کاسه گدایت دستته بی ادب