2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید از شروع اولین علائم حتی سوزش گلو باید حساب کنیم؟دوره بیماری رو؟

من از اولین بی حالی که داشتم دوچرخه سواری میکردم بعد ده دقیقه حس کردم کل بدنم خالی شده نشستم کف زمین چند دقیقه بعد دست و صورتمو شستم وای کل بدنم عرق کرده بود از اون روز حساب کردم 

میشه یه صلوات مهمونم کنی ❤️
من از اولین بی حالی که داشتم دوچرخه سواری میکردم بعد ده دقیقه حس کردم کل بدنم خالی شده نشستم کف زمین ...

از اون روز چند روز شده؟علائمتون بهتره؟

من از روزی که سردرد میشدم میرفت و میومد باید حساب کنم؟

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
نه دکتر رفتم نه سی تی دادم اگه بدتر بشم باید برم چاره ای نیست باید از اول دکتر میرفتم خوددرمانی کردم ...

من رفتم دکتر سه تا آمپول داد و چند بسته قرص آمپول هارو فقط استفاده کردم الآنم سر درد دارم قرص نمیخورم چون می‌خوام آزمایش بدم برا مصاحبه میگم اعتیادش مثبت در نیاد😂😂

من رفتم دکتر سه تا آمپول داد و چند بسته قرص آمپول هارو فقط استفاده کردم الآنم سر درد دارم قرص نمیخور ...

امپول دگزا؟

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
از اون روز چند روز شده؟علائمتون بهتره؟ من از روزی که سردرد میشدم میرفت و میومد باید حساب کنم؟

از اون روز امروز فک کنم ۱۶یا ۱۷ از دستم در رفته ،خوبم ولی هنوز سرفه میکنم و سردرد دارم خیلی هم ضعف میکنم 

اره از همون روزا حساب کن 

میشه یکی جوابمو بده. بعداز 21 روز دوباره تست pcr بدیم؟ اگه منفی شد دیگه ناقل نیستیم؟ 

عزیزم pcr حتما نیاز نیست بعد از ۲۱ روز باشه.مادر همسرم مبتلا شدن از روز ۱۲ pcr اومد رو ۴،یعنی نرمال شد

رمدسیویر هم قطع کردن.جهت اطمینان و جلوگیری از عود دوباره دکتر گفت ۳ روز دیگه دگزارو ادامه بدن

اطلاعاتم چون کامل بود توضیح دادم