2777
2789
عنوان

جوش صورت

199 بازدید | 15 پست

بچه ها من برا جوش صورتم ازمایش هورمونی دادم با رعایت شرایطش فک میکردم جوشام بخاطر هورمونام باشن ولی اصلا مشکلی نداشت ازمایشه بنظرتون ممکنه بخاطر التهاب یا عفونت باشه؟

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

گلم محصول دارم برای جوش عالی جواب میده دوس داشتی درخواست دوستی بده تا بهت بگم

عزیزم خدا میدونه که من چقد ازین محصولات استفاده کردم ولی بنظرم باید درونی درمان بشم اخه این محصولات خوبه برا کسایی که جوشاشون درونی نباشه

عزیزم خدا میدونه که من چقد ازین محصولات استفاده کردم ولی بنظرم باید درونی درمان بشم اخه این محصولات ...

دکتر پوست برو گلم 

تهرانی؟؟

غذا رو به شدت کنترل کن سس و پنیر پیتزا و...

دکتر پوست برو گلم  تهرانی؟؟ غذا رو به شدت کنترل کن سس و پنیر پیتزا و...

نه عزیزم تهران نیستم

اخه یکسال تمام رعایت میکردم اینارو به هیچ وجه نمیخوردم فقط خیلی لاغر و ضعیف شدم ولی همچنان جوش میزدم

شما تهرانید؟خوشبحالتون شما تهرانیا خیلی پوستای خوبی دارید ماشاالله😍

نه عزیزم اتفاقا من پوستم داغونه داغونه دکتر خوب هست ولی من

تنبلی تخمدان دارم برای همین اینارو از حسب تجربه بهت گفتم😁

نه عزیزم اتفاقا من پوستم داغونه داغونه دکتر خوب هست ولی من تنبلی تخمدان دارم برای همین اینارو از حس ...

ممنون عزیزم.ان شاالله مشکلتون حل بشه.میگم من علایم تنبلی و کیست ندارم.فقط جوش صورت .میشه بگید علایمش چیا هستن؟

ممنون عزیزم.ان شاالله مشکلتون حل بشه.میگم من علایم تنبلی و کیست ندارم.فقط جوش صورت .میشه بگید علایمش ...

پریود نامنظم 

جوش صورت 

چاقی 

ریزش مو 

نازک شدن تار مو و... 

البته سندروم هست هرکسی یک سری از این علائم رو داره. 

پریودت سر وقته؟؟