2777
2789
عنوان

یادبگیریدبحث کنید

82 بازدید | 7 پست

بجای باعصبانیت حرف زدن وجلزولزکردن وگزارش زدن حرفتون روبزنید توضیح بدید شایدمن گمراه به راه راست هدایت شدم😂واقعا اصلا یه سری یادنگرفتن بجای پاک کردن صورت مسئله خودمسئله روحل کنن اینا همونایی هستن که تومدرسه ودانشگاه جم نمیخوردن سوال نمیپرسیدن وعین...درس میخوندن ودرنهایتم نمره میاوردن.یکی ازدلایل جهان سوم بودن ماهمینه همه چی روهمونطوری که بهمون بگن قبول میکنیم یاکسی نظرمخالفی داشته باشه نمیپذیریم طرف روبه نفرین وفحش میگیریم...بعدنیاین بیاین بگین کشورمافلانه اروپافلانه همه چی ازطرزفکرتون نشآت میگیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلیا حتی بلدنیستن صحبت کنن فقط حمله ورمیشن وحشی ان

تاپیک زدم درمورد واکسن واینکه دیدم این مدت یه سری هاکه زدن یافوت کردن یاحالشون بدشده.خودمم دارم درموردش تحقیق میکنم چون واقعاچیزی مهم ترازاین نیست چون بحث سلامته.یکی میگه تحقیقهات به دردعمه ت میخوره😂شدیدنگرفتی که نفست بالانیادوگوربه گوربشی.به این نتیجه رسیدم بعضیاشون احتمالا پریودبودن باعرض معذرت😂خب اگه شعورداشته باشن توضیح میدن که من مثلا به این دلیل میزنم

جالب اينجاست به ادم توهين ميكنن بعد ميگن ببخشيد حلال كن......شما اگه حلال حروم سرت ميشد اين مدلي حرف ...

واقعا گاهی ازاینکه زن هستم ازجنسیتم خجالت میکشم.بعضیاغیرکولی بازی یابی ادبی وبی منطقی چیزی یادنگرفتن وبارشون نیست بعدمیرن صورتشون روجراحی زیبایی میکنن کاش میرفتن ذهنشون روعمل میکردن که ادب وشعوریادبگیرن.بعدم هی مینالن دولت مافلانه بهمانه امثال همینان که سیاستمدارای اینده روایشالا میخوان تربیت کنن

واقعا گاهی ازاینکه زن هستم ازجنسیتم خجالت میکشم.بعضیاغیرکولی بازی یابی ادبی وبی منطقی چیزی یادنگرفتن ...

کاش شعور وتربیت مد میشد به هوای مد میرفتن دنبالش

من که دراین جمع گذشتم ازهرچه آرزوست دست غم دیگرچه میخواهد از تن تنهای من ؟