نه ولی اگه داشته باشی بزنی شدید میشه دیروز دیدم هی مدام زیرنویس میکردن شک دارین به کرونا داشتنتون تا 6هفته نیاین واکسن بزنین
بی نیازم از هر نگاهی جزخدا ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
نه ولی اگه داشته باشی بزنی شدید میشه دیروز دیدم هی مدام زیرنویس میکردن شک دارین به کرونا داشتنتون تا ...
اخه میدونی من چهل روز پیش پیش خواهرم بودم که کرونا داشت و ما نمیدونستم و من از او نگربتم حتی تو حلقش بودم.بعد چهل روز حتی دیگه نرفتم پیش خواهرم.الان کرونا گرفتم.دوهفته قبل واکسن برکت دز اول زدم.و هیچ جا دیگه واقعا هیچ جا نرفتم .از کی کرونا رو گرفتم؟
جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به جز احوالم....🚶♀️🤷♀️🤷♀😶
اخه میدونی من چهل روز پیش پیش خواهرم بودم که کرونا داشت و ما نمیدونستم و من از او نگربتم حتی تو حلقش ...
ببین یکی از اشناهای ماهم اینطور شد بعد ولی اون واکسن نزده بود دکتر بهش گفت تو کرونا گرفته بودی و توی بدنت بود فکر کردی کرونا نداری بعد رفتی جایی سریع دوباره اون کرونا رو گرفتی حالا احتمالا کرونای خفیف داشتی چون خیلیا علائم ندارن دوستم پرستاره میگه طرف میاد هیچ علائمی ندارع بعد میبینی کرونا داره اونم شدید احتمالا واکسن رو زدی ویروس توی بدنت قوی شد من و دوستم و مامانم زدیم اصلا هیچ علائمی نداشتیم
بی نیازم از هر نگاهی جزخدا ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.