2777
2789

دوستان دیگه خسته شدم از انتظار تو حسرت اینکه نی نی داشته باشم موندم تو رو خدا بیاین دکتر خوب معرفی کنین بگین باید چکار. کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر خوب داخل تهران یا اصفهان یا شیراز معرفی کنین خودم بوشهری

اصفهان اگه بخوای دکتر کلانتر هست . احمدی هم خوبه دکترای مرکزن سرشون شلوغه. دکتر رضوانی هم خوبن مطب میشینن 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
اصفهان اگه بخوای دکتر کلانتر هست . احمدی هم خوبه دکترای مرکزن سرشون شلوغه. دکتر رضوانی هم خوبن مطب م ...

مرسی عزیزم یکی ک خودتون یا فامیلاتون ازش نتیجه گرفتین کدوم 

چرا رفتم ولی جواب نگرفتم میگه باید بری لاپاراسکوپی می‌خوام طبیعی باردار بشم

حتما لاپارا کن. شوهرت مشکل نداره؟ با لاپارا ک باردار نمیشی ک فقط عمل تشخیصیه. با دوربین داخل شکمتا میبینن ک مشکلا پیدا کنن. حتما انجام بده

مرسی عزیزم یکی ک خودتون یا فامیلاتون ازش نتیجه گرفتین کدوم 

دکتر کلانتر تعریغشا خیلی شنیدم ولی سرشون شلوغه. اول باید بیای مرکز ناباروری اصفهان با شوهرت پرونده تشکیل بدی بعد برا سه ماهدبعد بهت نوبت میده ولی کارش خوبه تو اصفهان اکثرا میشناسنش برا نازایی

حتما لاپارا کن. شوهرت مشکل نداره؟ با لاپارا ک باردار نمیشی ک فقط عمل تشخیصیه. با دوربین داخل شکمتا م ...

آخه میگن امکان داره بعدش دیگه باردار نشی چون زن عموم انجام داد لوله  اش باز کرد دیگه باردار نشد من یه سال و دوماه اقدامم ولی نمیشه

حتما لاپارا کن. شوهرت مشکل نداره؟ با لاپارا ک باردار نمیشی ک فقط عمل تشخیصیه. با دوربین داخل شکمتا م ...

شما لاپارا انجام دادین قبلا دکتر برام عکس رنگی هم نوشته قبلش ولی گفته باید بعد پریودیت انجام بدی هر کاری میکنم پری نمیاد ببخشید ها فقط ترشح خونکی دارم

آخه میگن امکان داره بعدش دیگه باردار نشی چون زن عموم انجام داد لوله  اش باز کرد دیگه باردار نشد ...

حتما مشکل دیگه ای داشته. عزیزم لاپارا تشخیصیه پیش دکتر خوب انجام بده. بازم بیا پیش دکتر کلانتر شاید راه دیگه ای جلو پات گذاشت. امیذ داشته باش ب خدا توکل کن. از خودش بخواه مطمئن باش ب وقتش بهت میده

حتما مشکل دیگه ای داشته. عزیزم لاپارا تشخیصیه پیش دکتر خوب انجام بده. بازم بیا پیش دکتر کلانتر شاید ...

عزیزم درحال حاضر زیر نظر دکتر صاحب کشاف هستم یکی از بهترین دکترهای ایران ولی باز دلم راضی نمیشه نمی‌دونم چکار کنم بی قراری میکنم

شما لاپارا انجام دادین قبلا دکتر برام عکس رنگی هم نوشته قبلش ولی گفته باید بعد پریودیت انجام بدی هر ...

خیر من عکس رنگی گرفتم. ب دکترت بگو ک خونریزیت اینطور شده. صبر کن ماه دیگه دو روز بعد پریودت برو اول عکسا بگیر. امید ب خدا خیلیا بعد عکس باردار میشن. یا مشکلشونا میفهمن. اول عکس رنگی بگیر

عزیزم درحال حاضر زیر نظر دکتر صاحب کشاف هستم یکی از بهترین دکترهای ایران ولی باز دلم راضی نمیشه نمی‌ ...

عزیزم سعی کن خودتا اروم نگه داری استرس سمه . خودتا مشغول کن سعیذکن کمتر بهش فکرکنی. سوره یونسا زیاد بخون