2777
2789

سلام خانمای با تجربه تو رو قران بیاین من ۱۷ هفته و ۶ روزم ان تی سرویکسم ۳۲ بود دکتر خنگم گفت زوده واسه تصمیم گیری به سرکلاژ خلاصه گفت برو انومالی رو انجام بده بعد بیا تصمیم بگیرم سرکلاژت کنم یا نه هفته پیش رفتم دیدم شده ۲۹ سرویکسم بازم اصرار داره انومالی رو بدم بعد سرکلاژ .. نگرانم به بچه اسیب نرسه؟ توروخدا با ای وی اف بچه دار شدم .. میترسم بچه اسیب ببینه

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ریسک داره باید دکترش وارد باشه و با تجربه، پساری بهتره 

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞
ریسک داره باید دکترش وارد باشه و با تجربه، پساری بهتره 

بیمارستانی که میرم خصوصی هست دکترمم متخصص بارداری پرخطره و با تجربه س ولی استرس دارم ..پساری چطوره ؟ در نمیاد ؟؟ همون کار سرکلاژ رو انجام میده؟

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
من ۳۲ بودم ان تی دکتر حتی اشاره ای بهش نکرد خودم استراحت میکنم

منم بخدا استراحت بودم از ۳۲ اومده ۲۹

عزيزم منم هفته ١٨ سركلاژ كردم نگران نباش طول سرويكسم ٣٢ بود كه شده بود ٢٧  حتماً ولى انجامش ب ...

توروخدا ؟؟ نگران نبودی؟ چه داروی برا بعدت داد؟؟

بیمارستانی که میرم خصوصی هست دکترمم متخصص بارداری پرخطره و با تجربه س ولی استرس دارم ..پساری چطوره ؟ ...

بستگی به تشخیص دکترت داره هرچی اون میگه گوش کن پساری هم سرچ کن میفهمی چیه و چطوره بقیه کشور ها کمتر سرکلاژ میکنن پساری رو بهتر میدونن 

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞
تا ۲۰هفته وقت سرکلاژ داری خیره

توروخدا دعام کن ..خیلی بدبختی کشیدم باردار شدم

بستگی به تشخیص دکترت داره هرچی اون میگه گوش کن پساری هم سرچ کن میفهمی چیه و چطوره بقیه کشور ها کمتر ...

خیر ببینی 

توروخدا دعام کن ..خیلی بدبختی کشیدم باردار شدم

منم ان تی پریروز رفتم 29 بود، دکتر گفت استراحت کن و داروهاتو ادامه بده هفته دیگه بیا باز سونو شو، ببینم وضعیتت چطوره نیازه سرکلاژ انجام بدی یا نه، خیلی نگرانم، یعنی از اینم پایین تر میاد؟ من همشم خوابیدم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
منم ان تی پریروز رفتم 29 بود، دکتر گفت استراحت کن و داروهاتو ادامه بده هفته دیگه بیا باز سونو شو، بب ...

عزیزم تادهفتهر۲۰ سرکلاژ میکنن و شده نهایتا هفته ۲۲ هم سرکلاژ کردن،پس نگران نباش،استراحت کن بعد از سونو انومالی اگه سرویکست زیر ۳۰ بود حتما سرکلاز شو