itsbaharii مدیر استارتر عضویت: 1400/05/19 تعداد پست: 275 عنوان جهيزيه 104 بازدید | 10 پست اگر بخوام از شوش تهران وسيه زياد بخرم بنظرتون با قطار وسيله هام نميشكنه تا شهرمون ؟ 1400/06/04 | 16:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ناردونه32121 عضویت: 1400/05/27 تعداد پست: 1554 باید بدی پست واسه مادر شدنم یه صلوات میفرستید؟تنها چیزی که وجودمو غرق لذت میکنه بچست میشه دعا کنید منم بتونم به زودی حس مادرشدنو تجربه کنم . خدایا شکرت بالاخره منم مادر شدم 😍😍
itsbaharii مدیر استارتر عضویت: 1400/05/19 تعداد پست: 275 باید بدی پست ميترسم هزينش از كل جهازم بيشتر شه 🤪
شادوپیروزم عضویت: 1399/02/07 تعداد پست: 3048 باید با باربری بفرسیقطار مسافر بری ک اجازه نمیده وسایل زیادی با خودت ببری
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40666 من بابام رفت بانه جهازم روخرید وهمه روجز یخچال وماشین ظرفشویی روبااتوبوس آورد .فقط به فروشنده سپرده بود خییلی خوب بسته بندی کنن یه بارم باماشین خودش رفت گناوه ظروف شیشه ای وهرکوپالموخرید .چون خوب بسته بندی کرده بودن چیزیشون نشد راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
asmaneabiii عضویت: 1400/02/18 تعداد پست: 5759 من بابام رفت بانه جهازم روخرید وهمه روجز یخچال وماشین ظرفشویی روبااتوبوس آورد .فقط به فروشنده سپرده ... کی.گناوه خوبه قیمتا؟کی رفتین؟ هر چه گویی آخری دارد بجز از حرف عشق
itsbaharii مدیر استارتر عضویت: 1400/05/19 تعداد پست: 275 من بابام رفت بانه جهازم روخرید وهمه روجز یخچال وماشین ظرفشویی روبااتوبوس آورد .فقط به فروشنده سپرده ... قيمتا فرقيم داره ؟ من تهران و بخاطر تنوعش ميخوام برم اگر مه فكر نميكنم فرقي با شهر خودم داشته باشه
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40666 کی.گناوه خوبه قیمتا؟کی رفتین؟ گناوه وبانه قیمت خوبه ولی جنس فیک هم زیادپیدامیشه .بایدبگردی تااصلشوپیداکنی من ۴ونیم سال پیش رفتم گناوه .چابهارهم میگن خوبه راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40666 قيمتا فرقيم داره ؟ من تهران و بخاطر تنوعش ميخوام برم اگر مه فكر نميكنم فرقي با شهر خودم داشته ... یه کم فرق میکنه ولی جنس فیک زیاده منم یه مقداروازتهران .یه مقدارازبانه ویه مقدارازگناوه خریدم .چیزای ریزروشهرخودمون خریدم اون جاهاهم تنوع دارن راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
itsbaharii مدیر استارتر عضویت: 1400/05/19 تعداد پست: 275 یه کم فرق میکنه ولی جنس فیک زیاده منم یه مقداروازتهران .یه مقدارازبانه ویه مقدارازگناوه خریدم ... مرسي عزيزم
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40666 مرسي عزيزم خواهش میکنم گلی اگه خواستی ازاونجاهاخریدکنی بگوآدرس بدم .من خودم ازاوناخریدکردم وفیک نبودن راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤