2777
2789
عنوان

نقرس😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 11899 بازدید | 87 پست
خب ت احتمال اینک ام اس داشته باشی زیاده

یا ابلفضل خودت رحمممم کن😭😭😭اخه چرا همه سالمن هم سن و سالای من فقط من باید این دردارو بگییرم بخدا خسته شدم دیگه دلم فقط برای بچم میسوزه

یا ابلفضل خودت رحمممم کن😭😭😭اخه چرا همه سالمن هم سن و سالای من فقط من باید این دردارو بگییرم بخدا ...

عزیزم اینا همش ی احتماله،ت برو دکتر حالا انشاالله اصلا هیچی نیستو از استرس و ناراحتی اینطور میشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اینا همش ی احتماله،ت برو دکتر حالا انشاالله اصلا هیچی نیستو از استرس و ناراحتی اینطور میشی

باشه حتما میرم بعد دکتر ارتوپد بهش بگم برای ام اس برام ام ار ای مینویسه یانه؟

باشه حتما میرم بعد دکتر ارتوپد بهش بگم برای ام اس برام ام ار ای مینویسه یانه؟

ارتوپد ک نمیدونم فکر نکنم بهتره مغز و اعصاب باشه اونم دکتر خوب چون هرکسی نمیتونه تشخیص بده

من ی بار رفتم بیمارستان ام آر آی دادم ام اس نشون نداد رفتم خصوصی ام آر آی دادم نشون داد

ارتوپد ک نمیدونم فکر نکنم بهتره مغز و اعصاب باشه اونم دکتر خوب چون هرکسی نمیتونه تشخیص بده من ی ...

وای بااین شوهری ک من دارم خیلی بده با دکتر رفتن نمیزاره برم حالا دیده انقدر گریه میکنم میگ برو ی ازمایش بده

ی دکتر مغز و اعصاب خوب اونجا نیست؟پاشو برو تهران

چرا خیلی هست اتفاقا ولی شوهرم نمیبرتم میگه تو وسواس فکریداری ولی خدا میدونه درد امونم و بریده اصلاحالیش نیس هر چی میگم

بعد شما عینکی نشدی برای تاری دیدت؟

ن دیگ نیم مترو فقط میدیدم ک بیمارستان بستری شدم البته فقط چشم چپ بود چشم راستم میتونسم ببینم ک کورتون زدن بهم پنج روز مرخص شدم خوب شدم

چرا خیلی هست اتفاقا ولی شوهرم نمیبرتم میگه تو وسواس فکریداری ولی خدا میدونه درد امونم و بریده اصلاحا ...

منم بدجور درد ران پا دارم الآن خوب شد یکی دوهفته داشتم زجر میکشیدم

اسنپ بگیر برو خوب

واقعا این چه استرسیه گرفتی هر چیزی درمان داره دختر خوب بابا ریلکستر 

نمیدونی چ حالیم بخدا کسی رو ندارم حالم خیلی بده ی گوشه افتادم فقط فکر مردن میکنم بعد بچم دست کی میوفته😭😭