2777
2789
عنوان

نقرس😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 11899 بازدید | 87 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نوع دردت چجوریه‌ شبا بیشتر میشه یا صبا؟ با کار کردن  و فعالیتت ارتباط داره؟ چقد طول میکشه دردت ...

دذدام همیشه هست مچ دستم ساق دستم وارنجم و زانوهام و ساق پام و کف پام و قوزک پام و شصت پام درد میگیره دردش بیشتر انگار تو استخونم میسوزه

همسر من و پدر و خواهرشون نقرس دارن.... بیشتر جنبه ی ژنتیکی داره.... همسرم بیشتر در ناحیه ی شصت پا التهاب پیدا میکنه و درد وحشتناک ولی با دارو و رژیم غذایی کاملاً کنترل میشه... داروش توی حالت حاد معمولا " کلشی سین" هست..... 

وقتی آلارم دردش شروع میشه هر چیزی که پروتئین داره کمتر باید مصرف بشه..... همسرم بیشتر با پروتئین حبوبات درگیریش شروع میشه نسبت به گوشت..... سوسیس و همبرگر دودی هم همین واکنشو میده..... نگران نباش، اونقدر که فکر میکنی کنترلش کار سختی نیست..... 

کلا نقرسو فراموش کن نقرس نیس پس.باید چنتا ازمایش خون بدی. در مورد کلسیم و ویتامین دی و چنتا الکترولی ...

واقعااا خداکنه نقرس نباشه ولی ازمایشم کلسیم و ویتامین د خوب بود حالا این روماتویید چی هست خطر داره؟؟

دذدام همیشه هست مچ دستم ساق دستم وارنجم و زانوهام و ساق پام و کف پام و قوزک پام و شصت پام درد میگیره ...

به نظر علایمت بیشتر شبیه به آرتریت روماتوئید باشه تا نقرس.... نقرس بیشتر شصت پارو درگیر میکنه..... 

من گز گز دست و پا داشتم و تاری دید و بی حسی ک دیدم آخرا ب نیم متر رسید رفتم دکتر ام آر ای دادم با آز ...

منم دقیقا همین علائم رو داشتم هر چی ب دکتر گفتم ام ای ار بفرستم گفت مه ام اس نیس بخدا منم چشمام خیلی تار شده و دست و پاهام سوزن سوزنی میشه 😭😭 

به نظر علایمت بیشتر شبیه به آرتریت روماتوئید باشه تا نقرس.... نقرس بیشتر شصت پارو درگیر میکنه.....&n ...

خوب شصت پامم خیلی تیر میکشه برا همین ترسیدم نقرس باشه