2777
2789
عنوان

نقرس😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 11899 بازدید | 87 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نوع دردت چجوریه‌ شبا بیشتر میشه یا صبا؟ با کار کردن  و فعالیتت ارتباط داره؟ چقد طول میکشه دردت ...

دذدام همیشه هست مچ دستم ساق دستم وارنجم و زانوهام و ساق پام و کف پام و قوزک پام و شصت پام درد میگیره دردش بیشتر انگار تو استخونم میسوزه

همسر من و پدر و خواهرشون نقرس دارن.... بیشتر جنبه ی ژنتیکی داره.... همسرم بیشتر در ناحیه ی شصت پا التهاب پیدا میکنه و درد وحشتناک ولی با دارو و رژیم غذایی کاملاً کنترل میشه... داروش توی حالت حاد معمولا " کلشی سین" هست..... 

وقتی آلارم دردش شروع میشه هر چیزی که پروتئین داره کمتر باید مصرف بشه..... همسرم بیشتر با پروتئین حبوبات درگیریش شروع میشه نسبت به گوشت..... سوسیس و همبرگر دودی هم همین واکنشو میده..... نگران نباش، اونقدر که فکر میکنی کنترلش کار سختی نیست..... 

کلا نقرسو فراموش کن نقرس نیس پس.باید چنتا ازمایش خون بدی. در مورد کلسیم و ویتامین دی و چنتا الکترولی ...

واقعااا خداکنه نقرس نباشه ولی ازمایشم کلسیم و ویتامین د خوب بود حالا این روماتویید چی هست خطر داره؟؟

دذدام همیشه هست مچ دستم ساق دستم وارنجم و زانوهام و ساق پام و کف پام و قوزک پام و شصت پام درد میگیره ...

به نظر علایمت بیشتر شبیه به آرتریت روماتوئید باشه تا نقرس.... نقرس بیشتر شصت پارو درگیر میکنه..... 

من گز گز دست و پا داشتم و تاری دید و بی حسی ک دیدم آخرا ب نیم متر رسید رفتم دکتر ام آر ای دادم با آز ...

منم دقیقا همین علائم رو داشتم هر چی ب دکتر گفتم ام ای ار بفرستم گفت مه ام اس نیس بخدا منم چشمام خیلی تار شده و دست و پاهام سوزن سوزنی میشه 😭😭 

به نظر علایمت بیشتر شبیه به آرتریت روماتوئید باشه تا نقرس.... نقرس بیشتر شصت پارو درگیر میکنه.....&n ...

خوب شصت پامم خیلی تیر میکشه برا همین ترسیدم نقرس باشه