2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دو سال پیش یک سقط عمدی داشتم  کلا بچه نمی خواستم  اما الان به خدا قسم پشیمانم شب تا صبح عذاب وجدان دارم  دو تا دختر دارم چقدر هم  اشک پشیمون ریختم  و توبه کردم   همه چیزم سالم هست  ولی نمیشه ، ظرفیت تخمدانی هم 0/90 هست هر ما ماه یک فولوکول تپل بدون دارو حدود  18  دارم

قرص کلومفین و دوفاستون دکتر بهت داده من باهمینا باردار شدم تازه فولیکولم ۲۱تا۲۶هم بود اما نمیشدم

عزیزم بدن من به اینها جواب نمیده تو دو سال بعد از سقط خوردم ولی بیفایده ترسیدم ظرفیت تخمدان را از دست بدم ، شروع کردم به خوردن فرتیل اید و  اوابست  باز هم بی فایده یک نفردپیشنهاد  چله بری داده 

عکس رنگی بنداز شاید بعد سقط لوله هات بسته شده

نه عزیرم هم عکس رنگی و هم ام آر آی دادم سالم هستم نه کیستی نه فیبرمئ و نه اندومتریوز  ولی بچه ها یکسال هست همیشه احساس خارش داشتم خودم را همش با جوش شیربن می شورم ولی این بار دیگه زیر دلم درد می کرد رفتم دکتر بهم شیاف کلوترومازل و قرص ۱۵۰ فلوکنامول بود داد ولی باز درد زیر شکگ داشت بدتر میشد  بچه ها اومدم از آمپول جی تو مایسین روزی ۲ عدد هر ۱۲ ساعت می زنم چون شنیده بکدم دکتر میر داماد اول برای بارداری طببعی عفونت را با اون و گاهی پنسیلین درمان می کنه من هم شروع کردم بزنم انگار یک  کم دردش کم شده نتیجه گرفتم میام بهتون می گم قبلا هم به خاطر قطع پریودها همین سید ریحان میرداماد درمان کرد

بچه ها باز هم سلام ، من همچنان با عفونت درگیرم ، اینبار باز رفتم سراغ دکتر میرداماد ، همه چیز را نشونش دادم  و با معاینه از روی شکم  8 تا پنسلین1/200 که هر هفته یک دونه بزنم و 30 تا سفکسیم نوشت که هر روز یک دونه بخورم  پماد هیدروکورتوزن و  کلریتومازال   که یک پماد بودند برای واژینال بودند  تجویز کردند وازمایش  fshتخمدان  lh     / و ظرفیت تخمدان  و سطح تحمل گلوکز در  بارداری را نوشتند ، راستی به همسرم  یک بسته کامل زینک  روزی 2 عدد نوشتند  و  یک انتی بیوتیک به چون دوباره خارش  و سوزش بر می گشت بعد از هر نزدیکی

اسم انتی بیوتیک که شبی  یک عددنالیدیکسکدارتون 500 بود چون بعد از هر نزدیکی ، عفونت و خارش بر می گشت دکتر گفت شاید همسرت هم درگیر عفونت شده که هر دو باید انتی بیوتیک دریافت کنید ،خلاصه این بود پروسه درمان من تا،نتیجه قطعی خبر  دارتون می کنم ن

بچه ها سلام ، 

آمدم تا از روند درمان بهتون بگم ، بعد از استفاده از آمپولی دکتر میرداماد داده بود  یک کم اوضاع عفونت خوب شد از درد و لرزش شکم خبری نبود ولی باز یک کوچولو بعد از هر نزدیکی خارش داشتم،  دیگه اهمیت ندادم آزمایش‌ها را انجام دادم ولی متاسفانه fsh شده بود ۱۷ که نشان از کارافتاده تخمدان بود و بقیه آزمایشات خوب بودند کم کمک احساس گرگرفتگی و خارش و خشکی پوست و طبش قلب ، گفتم شاید مشکل تیروئید پیدا کرده باشم که در اثر خوردن انواع ویتامین پیدا کرده بودم و پرکار شده بود ، طی مراجه به دکتر غدد، دارویی ندادند و گفتند خودش میاد پایین   راست هم گفته بود ، رفتم و آزمایش دادم ، خوب شده بود ، خلاصه زیاد وقتتان را نگیرم ، از تو همین نی نی سایت راههای کاهش fsh را خوندم   دیدم دوستان از قطره ویتاگونوس و قرص اگنوگل استفاده کردند و جواب گرفتند   شروع کردم به خوردن   هنوز پیش دکتر میرداماد نرفتم  بعد از ۱۲ روز مصرف احساس کردم بی خوابی و خارش پوست و گرگرفتگی یک کم بهتر شده ، ولی به اصرار همسر رفتم پیش دکتر ، تا آزمایش را دید گفت یک کم دیر شده تخندانها از کار افتادند ، یک کم ناراحت شدم ولی تو دلم همچنان امید داشتم   به خودم نگرفتم ، چون به هر حال دو تا بچه داشتم دارک نوشت تا سه ماه ، گفت استفاده کن ببینیم چی میشه و جالب هست بدونید همین اگنوگل بود روزی دو بار ، و یک دارو گیاهی مسیلنیوم فورت  که همون اسفرزه بود لعاب دار و فکر کنم برای عفونت نوشته ، چون باز هم عفونت داشتم و روزی دوتا قرص کلوفین ، تحریک گذاری ، حالا دارم استفاده می کنم تا خدا چی بخواد   به خاطر اینکه دینم را به نی نی سایت ادا کنم ، باز از روند درمان براتون میذارم  تا به حق دامن خانم فاطمه الزهرا  همه دادنشون سیز بشه