2777
2789
عنوان

شوهرم

243 بازدید | 20 پست

سلام من حدود ۵سال پیش یه پیج اینستا داشتم ک چند تا پست عاشقانه توش گذاشته بودم 

الان همسرم یهویی ب صورت ناگهانی سرچ کرد و پیجم اومد بالا حالا گیر داد میگه این پست های عاشقانه واسه کی گذاشتی 

نمیتونم زیرش بزنم چون عکس پیج عکس خودمه موندم چی بگم حالا 

ادمیه ک گذشته براش خیلی مهمه 

اینم بگم خودش تو گذشتش خیلی دوست دختر داشته و عاشق شده 

بگو واسه تو

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو اون موقع میخواستم شاخ بازی در بیارم فک میکردم اینجوری خیلی خفنم🥴

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت هایی که برای خودت گذاشتی احترام بزارم نه به محدودیت هایی که میخوای برای من بزاری   تبادل نظر و گپ زدن رو دوست دارم اما با تویی ک فک میکنی فقط خودت حالیته و عقل کلی حرفی ندارم اوکی تو خوبی 🙄🤗دلم می سوزد و کاری ز دستم بر نمی آید شبان آهسته می گریم؛ که شاید کم شود دردم... تحمل می‌رود اما شب غم سر نمی آید 🚶🏻‍♀️🕳️

پ غلط کرده وقتی گذشتش ریده بیاد بتو گیر بده،بگو قبلتر تو فاز انیستا بودم که بیارمش بالا فالور جمع کنم  کلیپ های عاشقانه واین چرندیات میزاشتم  اما بعد پرید نتونستم برگردونم قیدشو زدم

آنکہ شیشه را کنار سنگ نگاهدارد ،نگہ دار من است💚