2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مثلا به نیت کسی ک دوسش دارم و ازدواج کرده بخونم چی میشه خخخخ

هیچی ببوسش بزارش کنار به نیت این بخون این بار یکی بیاد بیشتر عاشقش بشی و ۲طرفه باشه و ختم به ازدواج شه

میگن اگه برای کسی که دوسش دارید سه شب، شب جمعه بخونید حاجت روا میشید من اخرین شبیه که دارم میخونم، یعنی امشب باید 14 مرتبه دعای نادعلی رو بخونم امیدوارم حاجت روا بشم برگرده 😔💔

خدایا میشه عشقمو برگردونی🥺💔
میگن اگه برای کسی که دوسش دارید سه شب، شب جمعه بخونید حاجت روا میشید من اخرین شبیه که دارم میخونم، ی ...

عزیزم‌ باید جمعه،شنبه،۱شنبه بخونی؟ یا ۳تا شب جمعه؟

عزیزم از ته دلت باور داشته باش که هیچی غیر ممکن نیست از من میشنوی سوره یس،حشر،مزمل،طلاق،حدیث کسا، و ختم آیت‌الکرسی و ۱۰۰٪ نماز شبو امتحان کن من از اینا معجزه دیدم

عزیزم‌ باید جمعه،شنبه،۱شنبه بخونی؟ یا ۳تا شب جمعه؟ عزیزم از ته دلت باور داشته باش که هیچی غیر ممکن ...

من شبا بعد از اذون سه بار میخونم هرشب 

بعد شب جمعه هاهم چهارده بار میخونم هر باری که میخونم نیتمو میگم 

مرسییی ینی چله بگیرم حتما حاجت روا میشم؟ 😔

بخدا چله زیارت عاشورا گرفتم چله دعای نادعلی رو گرفتم چله تسبیح جوادائمه گرفتم همشون اخرشم ولی هنوز برنگرشته شما برام از ته دلتون دعا کن😔😭💔

من شبا بعد از اذون سه بار میخونم هرشب  بعد شب جمعه هاهم چهارده بار میخونم هر باری که میخونم نی ...

عزیزم بعضی وقتا ۳،۴ ماه بعد اتمام چله حاجت روا میشی اما امیدتو از دست ندی ها باور کن خداهم اونیو میخواد که تو از دلت میخوایش فقط امیدوار باش، نماز شب نمیدونی چقدر عالیه نمیدونی ، مزمل ، حشر ، تورو خدا همه رو بخون اونایی که گفتم، ختم آیت الکرسی هم که گفتم شما گوگل بزن حروف ابجد اسم خودت (ابجد کبیر) بعد حروف ابجد کبیر اسم اون اقا باهم جمعشون کن به تعدادشون دنبال هم ایت الکرسی بخون اونم مجربه

عزیزم بعضی وقتا ۳،۴ ماه بعد اتمام چله حاجت روا میشی اما امیدتو از دست ندی ها باور کن خداهم اونیو میخ ...

باشه چشم، قربونتون برم مرسی از راهنماییتون😍 

فقط یه چیزی نمیدونم چجوری ابجد رو حساب کنم درخواست دوستی بدم بهتون برام انجام میدید بعد بخونم؟🥺🥺 

باشه چشم، قربونتون برم مرسی از راهنماییتون😍  فقط یه چیزی نمیدونم چجوری ابجد رو حساب کنم درخوا ...

خواهش میکنم عزیزم اسماتونو بگین اگه ۱اسمه هستین حساب کنم بهت میگم