2777
2789
عنوان

بیاییییید

61 بازدید | 11 پست

بچه ها چند روز پیش لوازم آرایش سفارش دادم بعد الان کد شو پیگیری میکنم میگه تحویل گیرنده گردید حالا چیکار کنم 

اینو زده .

❤🖇چه کسی میخواهد من و تو ما نشویم؟                                 خانه اش ویران باد...🖤    

پولتو خوردن😐 

شوخی کردم  خواستم جو بدم ساارییی😌

To myself in the future: Standing in the hall of fame  And the world's gonna know your name🎈✨ سلام ساکنین نی نی سایت کبیر 🌺 من اینام👈 عشق کتاب و فیلم و آهنگ 🎶📚🎥 دانشجوی روانشناسی🧠  یه کی درامر و کیپاپر اونم از نوع آرمی💜گاهی بد اخلاق😑 گاهی الکی خوش😂 گاهی خیلی منطقی🤨 گاهی خیلی احساسی🤩 و بشددددت بلند پرواز😅 خلاصه که دوستتون دارم شدید به مدت خیلی مدید😍 هوامو داشته باشید😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پست باید بفرسته دیگا

فرستاده حالا این جوری نوشته نمیدونم میگه تحویل نامه رسانه شده یا به کس دیگه دادن

❤🖇چه کسی میخواهد من و تو ما نشویم؟                                 خانه اش ویران باد...🖤    
فرستاده حالا این جوری نوشته نمیدونم میگه تحویل نامه رسانه شده یا به کس دیگه دادن

نه گلم درسته ایشالله میرسه دستت نرسید شنبه برو اداره پست بگو

و خُدایی کِ بِشدت کافیست💙
والا سفارش ندادم ولی من از دیجی سفارش دادم نوشته بود تحویل گیرنده داده شد درحالی که هنوز اداره پست ب ...

اهان فک کنم پس دادن به نامه رسان حتی اسم نامه رسان هم زده

نه گلم درسته ایشالله میرسه دستت نرسید شنبه برو اداره پست بگو

داشتم از استرس میموردم‌ ۳ میلیونم‌ میرفت کس دیگه حالشو میکرد😂😂