2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شغلتون چیه شما وهمسرتون آشنا داشتین؟

ما خوانواده هامون اونجا بودن 

ما اینجا بودیم بعد ماهم جمع کردیم رفتیم اونجا من رشتم کامپیوتر ای تیه  پسر عموم هم ریاضیه

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋
من تا حالا به خارج از ایران سفر نکردم😢🥺

منم تا ترکیه بیشتر نرفتم ولی میخایم اگه خدا بخاد یکی دوسال دیگه برا همیشه بریم ولی ترکیه رو همسرم قبول نمیکنه

الان اونجا چه شغلی دارین شما خانوادتون

ما که شغلی نداریم درحال حاضر 

ما دانشگاه اونجا میریم

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋
خانوادتون بلاخره یکی پول درمیاره دیگه

اره خوب هم بابام هم عموم ریس بانک هستن

خانوادتون بلاخره یکی پول درمیاره دیگه

ترکیه کار نیست عزیزم

چون خودشون نیروی کار دارن و اقتصادشان هم چندان جالب نیست

معمولا ایرانی ها کارهای کاذب انجام میدن

یا تو کار املاک

تور

فروش لباس و پیج اینستاگرام....

یا از ایران درآمد داشته باشی اونجا خرج کنی

ترکیه کار نیست عزیزم چون خودشون نیروی کار دارن و اقتصادشان هم چندان جالب نیست معمولا ایرانی ها کار ...

علاقه ای به ترکیه نداریم شوهرم اینجا تو کار ساختو سازه عمران خونه تحصیلشم نمیدونم کجا میتونیم کار پیدا کنیم اینجا بد نیس ولی هرسال هرسال یه جریمه یا یه چی میندازن جلو پامون دیگه بریدیم برا همین قصد رفتن کردیم اونم قصدمون امارات بود که الان ویزا نمیدن به ایرانی 

علاقه ای به ترکیه نداریم شوهرم اینجا تو کار ساختو سازه عمران خونه تحصیلشم نمیدونم کجا میتونیم کار پی ...

ما هم قصد مون ترکیه نبود

اول کانادا بود که نشد

شوهر منم خسته شده اینقدر هرسال اذیت میشه تو کار

البته دوتا هم بچه دارم بخاطر اونا دارم میرم