2777
2789
عنوان

پول حروم

160 بازدید | 23 پست

سلام دوستان لطفا کمک کنین

خواهرم بارداره

شوهرش دو سه هفته ای خونه نیست

و خواهرم مونده خونه بابام

و از پول بابام اینا مطمن نیس میگه حرومه

و از غذایی که میخوره بخاطر بچه تو شکمش میترسه

چیکار کنه به نظرتون؟

لطفا یه صلوات برا ظهورآقاوتعبیر نشدن خوابم وخوب بودن رابطه بین داداشام و کار پیدا کردنشون وطول عمر پدرو مادرها(پیش مرگشون بشم من دعا کنین لطفا) و حفظ آبروی همه و من به حق آبروی خانوم فاطمه الزهرا(س) و سلامتی شوهرم و کارپبدا کردن همه بیکارها بفرستین  خدا خیرتون بده الهی آمین

بره خونه مادرشوهرش

پفک نمکی سابق هستم برای سلامتی پسرم یه صلوات میفرسی ‏از الان دارم بـه اول فروردین سال ۱۴۰۱ فکـر مـیکـنم کـه چقدر قراره بــا تاریخ رنـد ۰۱/۰۱/۰۱ و جمله “این اتفاق هر صد سال یه بــار مـی افته” و چرت و پرتای دیگه زخم بشیم.  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا فکر میکنه حرومه؟ 😐

لعنت به جایی که تو تفکر مردمش هر کی رشته تجربی یا ریاضی نیست خنگه 😫🥺تا وقتی کارای دیگران آسیبی بهت نمیزنه حق دخالت نداری 🙃😉 / نظراتم شاید از نظر شما درست نباشه که منطقیه پس لطفا توهین نکنید 😇😁 / یه بلیط قطار و رفتن از پیش ماگل ها یکی از نیاز های واقعیمه 🍗/ عاشق این ایموجیم 🙂 معلوم نیس خوشحاله، ناراحته، دوست داره، میخواد بکشتت 😆😂  خیلی خوب میشه اگه یه سری بفهمن لازم نیست برای اختلاف سلیقه به کسی توهین کنی 😒😑 
بره خونه مادرشوهرش

اونجا نمیشه بمونه

لطفا یه صلوات برا ظهورآقاوتعبیر نشدن خوابم وخوب بودن رابطه بین داداشام و کار پیدا کردنشون وطول عمر پدرو مادرها(پیش مرگشون بشم من دعا کنین لطفا) و حفظ آبروی همه و من به حق آبروی خانوم فاطمه الزهرا(س) و سلامتی شوهرم و کارپبدا کردن همه بیکارها بفرستین  خدا خیرتون بده الهی آمین
چرا فکر میکنه حرومه؟ 😐

از راه درستی نبوده انگار

مگه شما و خواهرتون با همون پول بزرگ نشدید؟؟؟؟

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c

اگه واقعا نگرانه بره خونه خودش مادرتون بره پیشش بمونه

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
خب چرا میگه حرومه ،دلیلش چیه  شاید اشتباه میکنه

نه خب تا حدودی مطمئنه

مگه شما و خواهرتون با همون پول بزرگ نشدید؟؟؟؟

خب مگه قراره خودمون هر جور بزرگ شدیم بچمون هم همونجوری بزرگ شه

اگه واقعا نگرانه بره خوته خودش مادرتون بره پیشش بمونه

مادرم نمیره

اصن مخالفم هست خواهرم بره خونه خودش بمونه

خب مگه قراره خودمون هر جور بزرگ شدیم بچمون هم همونجوری بزرگ شه

خودش بره خرید کنه برای خونه و از اونا بپزه بخوره..

😑😑😑🤐🤐😐🤕

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

مادرم نمیره اصن مخالفم هست خواهرم بره خونه خودش بمونه

بیاد خونه شما

دیگه راه دیگه ای میمونه؟ 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀