2777
2789
عنوان

کیا کیسه ایشون سوراخ شده بود ؟؟

118 بازدید | 16 پست

من این حسو داشتم رفتم دکتر گفت نه خبری نیست ...

ولی هنوز خیالم جمع نشده ...

میخام بدونم معاینه واسه اینکار چطوریه ؟؟؟

میخــــام آسمُون و قِــــرمز کُنم خُورشید و آبــــی ✌️

آب از بدنت خارج میشه‌شدتش زیاده متوجه میشی .کم هم باشه همینطور لباس زیرتون‌ خیس میشه.من سر پسر اولم کیسه آب پاره شد

خدا کنه همه منتظرا بزودی باردار بشن.خدا کنه همه دخترای مجرد زودی ازدواج کنند دعا هر روز من♥️

من مامانم سر زایمان من ۱ هفته زودتر از زمان زایمان کیسش سوراخ شد دکتر گفت باید فوری سزارین بشه 

بد به دلت راه نده وقتی دکتر میگه مشکلی نیست خیالت راحت 

عسل مامان ، جیگر مامان ، اون تو جات خوبه ؟     من بابایی خیلی منتظرتیم زودی بیا البته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آب از بدنت خارج میشه‌شدتش زیاده متوجه میشی .کم هم باشه همینطور لباس زیرتون‌ خیس میشه.من سر پسر اولم ...

برا من هم همینطوری بود اما خیلی کم ..مثلا لباس زیرم نمدار میشه..دکتر تو ۵ ثانیه معاینه کرد و گفت مایع امنیوتیک نیست دهانه رحمم باز نشده .پس این چیه خب 

من مامانم سر زایمان من ۱ هفته زودتر از زمان زایمان کیسش سوراخ شد دکتر گفت باید فوری سزارین بشه  ...

اخه دکتر خودم نیست ..پیش دکتر دیگه رفتم تا شنبه اون میاد .خیلی میترسم ..اگه کیسه آب سوراخ شده باشه و ندونیم چقدر زمان داریم ؟؟؟

لباس زیرت نمدار همش واسه من اینطور بود رفتم واسه زایمان طبیعی یه قطره اب نبود موقع پاره کردن کیسه دی ...

بخدا همش همینظوریم ..بعد آنقدر واژنم درد میاد ک نمیتونم راه برم .فقط برام آزمایش عفونت ادراری داده 

واسه منو فقط موقع پاره کردن کیسه اب فهمیدن اب نیست با معاینه نفهمیدن یه سانت بودم تو معاینه

سونو انجام دادید اخر؟؟؟

واسه من خشک کامل بود بچه خیلی خیلی خیلی شدید تکون می خورد رفتم بیمارستان قبول نکردن واسه زایمان حرفم ...

خیلی میترسم بخدا خیلی با اطمینان با معاینه گفت مایع امنیوتیک نیست ..ولی همش میترسم .بعد می‌گفت اگه کیسه آب باشه باید با لخته خون همراه باشه .که برا من اینطوری نیست

سونو چند روز قبل زایمان انجام دادم حرفی نزد اقاهه موقع زایمان ولی خشک بود

خداروشکر نی نی سالم بدنیا اومد ...برا منم دعا کن از این مرحله هم رد بشم که دارم دیوانه میشم  

اخه دکتر خودم نیست ..پیش دکتر دیگه رفتم تا شنبه اون میاد .خیلی میترسم ..اگه کیسه آب سوراخ شده باشه و ...

بمن بیمارستان گفت اگه شدت زیاد بیاد تا ۸ ساعت

ولی من خواهرم چندسال پیش سر دخترش ۳ روز بهمین شکل بود خیلی کم فقط نمدار میشد لباسش ولی خداروشکر مشکلی پیش نیومد.

ولی شده تلفنی از دکترت بپرس. اگه مطبش میری  تا شنبه تعطیله ببین کدوم  بیمارستان میری زنگ بزن بپرس ازش

خدا کنه همه منتظرا بزودی باردار بشن.خدا کنه همه دخترای مجرد زودی ازدواج کنند دعا هر روز من♥️
خداروشکر نی نی سالم بدنیا اومد ...برا منم دعا کن از این مرحله هم رد بشم که دارم دیوانه میشم   & ...

اره واقعا معجزه شد ایشالا واسه توام سالم بیاد بقلت نترس خشک شی تکونای بچه فوق العاده شدید و عیر قابل نتحمل می شه من اینطور بودم

اخه دکتر خودم نیست ..پیش دکتر دیگه رفتم تا شنبه اون میاد .خیلی میترسم ..اگه کیسه آب سوراخ شده باشه و ...

تا جایی که میدونم ۲۴ ساعت زمان داریم 

اما هر چه زودتر بهتر 

با یه دکتر خوب سریع مشورت کن 

و زیاد تحرک نداشته باش تا اگر خدای نکرده مشکلی هست بدتر نشه 

عسل مامان ، جیگر مامان ، اون تو جات خوبه ؟     من بابایی خیلی منتظرتیم زودی بیا البته
بمن بیمارستان گفت اگه شدت زیاد بیاد تا ۸ ساعت ولی من خواهرم چندسال پیش سر دخترش ۳ روز بهمین شکل بود ...

شمارش رو دارم خودش گفت برم پیش این دکتره معاینه بشم ..خودش کرونا داشت یک ماهه نیست الان .تازه شنبه میاد.