2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من به شخصه هرکی رو دیدم با عشق ازدواج کردن بعدا ریدن توش 

اون عشق نبوده

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
فکر میکنی راحت میشه تشخیص داد هیجان رو از عشق؟ قطعا راحت نیست خصوصا در سن هایی

حرف شما درسته ولی. بنظرم ادم باخودش میتونه فک کنه ببینه توی مشکلات و سختی هام میتونه با طرف باشه یان. البته اگه منطقی فک کنه نه اینکه چشم بسته رو هوا بگه اره همه چیو تحمل میکنم 

من به شخصه هرکی رو دیدم با عشق ازدواج کردن بعدا ریدن توش 

من برعکس اینو دیدم زیاد 

... 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

ااونایی ک با عشق ازدواج میکنن تحملشون بیشتره چون خودشون تصمیم گرفتن

ببین عشقم نباید چشم بسته انتخاب کرد 

کلا تو هر مدل از ازدواج باید عقلم باشه 

مثلا من سنتی میخوام ازدواج کنم اگه از قیافه طرف خوشم نیاد نگم حالا برم تو زندگی عادی میشه 

چون نمیشه 

یا کسی ک با عشق ازدواج میکنه اگه شرایط مالی طرفش مناسب نیست نگه وای من با تو توی چادرم زندگی میکنم 

مسخرس

اگرم مشکلی هست کنار هم حل بشه تلاش برای شغل بهتر درآمد بیشتر... 

عشق و من خودم تجربه دارم میگم

جوری نبودم ک ضعف هارو ندید بگیرم 

ولی به خاطر عشقی که بود کنار هم بودیم و پیشرفت کردیم

ولی دوست من ی ازدواج سنتی داشت الان تو دادگاهاس چون علاقه ای ب وجو نیومد ک ب خاطر اون علاقه تو مشکلات کنار هم قوی بمونن

نمیگم همه سنتی ها بده همه عشقی ها خوبه 

تجربه شخصی من بود 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

2790
2778
2791
2779
2792