2777
2789
والا بستگی داره چقدر توش بچرخی چقدر پیام بدی ، برا من که زیاد پیام نمیدم کمه

عجب

مصرف نت نینی سایتم زیاده پس =////

گلبرگ هایم🍃

ما هیچ الهی همه تو ••• خوشا به بخت بلندم که در کنارِ منی♡  متاهل و متعهد💍 جانِ من است او  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات مهمونم کنی دوستم  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂😂😂 چون همش دنبال کلیپ خنده داره نتش میره 🤣 هیچی😕 از زندگی توی یک ساختمون خسته شدم  ...

😂😂😂دقیقا انقد کلیپ میبنم تموم میشه مریضم☹

وای چه بی فکرن خداااایا پامیشدی میرفتی خونه مامانت 

حتمن ماسک بزن وقتی نزدیکت شدن خطر دارع☹☹☹

سخته زندگی با مادرشوهر والا من یکی از شرطام اینبود جدا باشم از مادر شوهر......

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  
عجب مصرف نت نینی سایتم زیاده پس =//// گلبرگ هایم🍃

😂😂😂😂

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
😂😂😂دقیقا انقد کلیپ میبنم تموم میشه مریضم☹ وای چه بی فکرن خداااایا پامیشدی میرفتی خونه مامانت&nbs ...

من فکر کردم رفتن رفتم تو حیاط یهو جلوم سبز شد اونم بدون ماسک 

الان ترسیدم

کرونا بگیرم بخاطر بارداریم نمیشه دارو بخورم چون بچمم کوچیکه ممکنه سقط بشه 😞😞😞

ده دقیقه از نتم مونده

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
من فکر کردم رفتن رفتم تو حیاط یهو جلوم سبز شد اونم بدون ماسک  الان ترسیدم کرونا بگیرم بخاطر ب ...

بد بدلت راه نده چیزی نمیشه حتمن ماسک بزن نزدیکشون شدی یا چن روز برو خونه مامانت 

خدانکنه زبونتو گاز بگیر دختره چیز😒😒😎

ای هی چه بد خدایا خودت روزی نت مارو برسون☹☹☹

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  
بد بدلت راه نده چیزی نمیشه حتمن ماسک بزن نزدیکشون شدی یا چن روز برو خونه مامانت  خدانکنه زبونت ...

آخه همیشه نمیان یهو میان 😐😐😐

فدات آجی ، فعلا❤️❤️❤️❤️🤍🤍🤍🤍🤍

2790
2778
2791
2779
2792