2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفم عزیزم خدا تحمل بده بهت، میتونی بگی چرا سقط شد و چند وقتت بود .. ان شاالله یبار دیگه باردار می ...

سه ماهه بود دیشب وقتی افتاد دیدمش ببین قشنگ سر دست وپا داش😔😔

خیلییییی ببین آدم ده تا بچه زایمان کنه ولی یکی سقط نشه دردش خیلی بده 😣

من هم سقط کردم هم نوزادم مرده درکت میکنم ولی دردی ک بچم‌بعد مرگش رو قلبم گذاشت با هیچی تسکین نشد

خدایا شکرت که یه بار دیگه مهربونیت را به رخم کشیدی 😍ممنونم که پسرمو بهم برگردوندی خدایا سالم بزار بغلم🤲🤲🤲عاشقتم خدا❤️💫خدای خوبم،خودت بهتر از زندگیم با خبری،خودت خوب میدونی تو دلم چه خبره،میدونم مثل همیشه دستمو میگیری،میدونم تنهام نمیزاری،خدایا میشه پسرمو بهم برگردونی🥺 دلم پر میکشه واسه دیدنش،خدایا ناشکری نمیکنم عاشق دو تا دسته گلمم،ولی من زیاده خواهم پسرمم میخوام چون میدونم تو کریمی،تو رحیمی،تو غفوری،چون میدونم بخوای بدی میدی،خدایا امیدم به توعه نا امیدم نکن،دوستت دارم چون میدونم جات تو دلمه چون خودت گفتی تو دلای شکسته جا داری💞
سه ماهه بود دیشب وقتی افتاد دیدمش ببین قشنگ سر دست وپا داش😔😔

اره منم دیدمش همه چیش کامل بود خیلی سخته اون لحظه هنوز دلم پیششه مثل سختی روزای سقطم نیست ولی فراموششم نکردم

کاملا غریبه به هیچ کجا تعلق ندارم
منم بچه اولم ۸هفتگی سقط شد با کلی دوا ودرمان باردارشدن بودم دنیا روی سرم خراب شد افسردگی گرفتم بعد ...

خداروشکر عزیزم که الان صاحب فرزند شدی برامنم دعاکن بچه های بعدی برام بمونه😔