2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سه ماهه بود دیشب وقتی افتاد دیدمش ببین قشنگ سر دست وپا داش😔😔

منم ۳ ماهش تموم شد چند روز توی ۴ ماه بودم جفتم اومد پایین دکتر بیشعور نگفت آمپول و شیافت داره توف به دکتر بچم پسر بود جلوی چشام افتاد همه ی داشت سالم بود من آن تی دادم همه چی خوب بود

عزیزان همه شما که سقط داشتین دیگه ندارید بچه دار بشید الکی آسیب ببینید.حتما برید مرکز درمان ناباروری ابن سینا تو خیابان شریعتی سر یخچال تمام آزمایش های ایمنی و انعقادی رو بدین خودتون و همسر بررسی کامل بشید بعد بچه داربشید الکی از این مطب به اون مطبم نرید من هیچ کجا و ندیدم اینقدر دقیق. و کامل بررسی کنند دکتر هاشم عالی قیمت ها مناسب.حتی اگر شهرستانی هستید وقت بزارید برید اونجا.من خودم یک سقط داشتن رفتم فهمیدم مشکل انعقادی دارم خدارروشکر بارداری بعدی با دارو اوکی شدم 

منم ۳ ماهش تموم شد چند روز توی ۴ ماه بودم جفتم اومد پایین دکتر بیشعور نگفت آمپول و شیافت داره توف به ...

تو ان تی طول سیروکستون کم نبود؟

من ان تی سیروکسم ۳۲ بود.‌‌ولی با جفت پایین

عزیزان همه شما که سقط داشتین دیگه ندارید بچه دار بشید الکی آسیب ببینید.حتما برید مرکز درمان ناباروری ...

خیلی خیلی سخت قبول میکنن با سقط اول ازمایشات رو بگیرن

مخصوصا اگر زیر سه ماه باشه و دلیلش تشکیل نشدن قلب و بارداری پوچ باشه که چون شایع ست اصلا پیگیری نمیکنن.

من با اصرررررااااار به چندتا دکتر ازمایش انعقادی دادم‌خوب بود.

درصورتی که جنین من قلب داشت‌و ایست قلبی کرده بود تو ۹هفته.

گفتن اتفاق بوده

بی هیچ دلیلی

جنین رفت پاتولوژی و ازمایش و....هیچ دلیلی نداشت!

الانم بسلامتی دارم این ایام رو میگذرونم

منم هیچ امیدی ندارم احساس میکنم پوچم خالیم  

من ماه هااااا اشکم بند نیومد

خانوم باردار تو خیابون میدیدم گریه میکردم

زندگیم تموم شده بود

یبار بسرم زده بود لباسهایی که براش خریدم رو قیچی کنم

یبار میخواستم کلی قرص بخورم نباشم

یا دنبال مقصر بودم یا دنبال چراییش

یه مدت از دکترم متنفر بودم 

بخاطر این استرس شدید ۹ماه طول کشید تا دوباره باردار بشم.

ولی تو سعی کن مسلط بشی به اوضاع

جبران میشه

اخی عزیزم خدا صبرت بده 

خدا کمکت میکنه مطمعن باش 

ناراحت نباش راضی بودی دنیا بود چند سال دیگه با تصادف یا هر اتفاق دیگه از دستش میدادی فکرشو بکن چقددر بیشتر سخت بود 

مطمعن باش خدا بهترین موقع دامنتو سبز میکنه 

دلت شکستس دعام کن این یکی برام بمونه و سالم بیاد بغلم 

من خودم یکی تو هشت ماهگی دنیا اومد و زنده نموند و دو تا سقط دیگه داشتم حالتو درک میکنم خدا بزرگه 

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

منم ۳ ماهش تموم شد چند روز توی ۴ ماه بودم جفتم اومد پایین دکتر بیشعور نگفت آمپول و شیافت داره توف به ...

الهی عزیزم😭😭😭 بعدش باز باردار شدی؟منم همین اتفاق برام افتاد بچمم پسر بود

خدایا همه چیو به تو سپردم مطمئنم که نی نیمو برمیگردونی🌈🤍🦋

منم بچه اولم چهارده هفته سقطشد سالمم بود درکت میکنم حال این روزاتو درک میکنم سخته نمیگم بی خیال وفلا ...

سلام عزیزم هستین؟منم 14 هفته سقط کردم علت سقطتون چی بود؟بعدش باردار شدی؟دیگه مشکلی پیش نیومد؟

خدایا همه چیو به تو سپردم مطمئنم که نی نیمو برمیگردونی🌈🤍🦋

سلام عزیزم هستین؟منم 14 هفته سقط کردم علت سقطتون چی بود؟بعدش باردار شدی؟دیگه مشکلی پیش نیومد؟

نمیدونم علتش چی بود ولی بارداریای سختی دارم کل نه ماه رو باید واسه تهوع قرص بخورم امپول بزنم ولی بازم حالم بده چیزی نمیتونم بخورم اره الان خداروشکر دخترک چهار سال ونیمه اس

کاملا غریبه به هیچ کجا تعلق ندارم