2777
2789
دوره هات چندروزن؟یعنی قبل اون بار دیگه اقدام نداشتی؟

۲۸ روزه هست دوره هام نمیدونم ماه قبل برام بد بود اتفاق های خوبی نیافتاد برام یادم نیس اصلا کی اقدام داشتم چه روز هایی

هیچی گلم اصلا مشکلی نداشتیم نه خودم نه همسر

میشه حامله بودی که هستی منو دعا کنی اسمم مهساست تنبلی تخمدان دارم تو رو خدا دعام کن😔

حاجت روا بشی

به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۲۸ روزه هست دوره هام نمیدونم ماه قبل برام بد بود اتفاق های خوبی نیافتاد برام یادم نیس اصلا کی اقدام ...

نه منظورم کلااقدام داشتی؟روزش مهم نیس اگه به جزاون دوروزقبل پریودی اقدام داشتی قبلش حتماگرفته وبارداری انشالله

دنیای من ریحانه ورضا😘
نه منظورم کلااقدام داشتی؟روزش مهم نیس اگه به جزاون دوروزقبل پریودی اقدام داشتی قبلش حتماگرفته وباردا ...

ولی عزیزم چرا پریود شدم ؟ دقیقا سر وقت و حتی بدون کم شدت یه قطره خون

عزیزم ب همسرت نگو برو امروز اگ مثبت بود سوپرایزش کن...انشالله که بارداری ولی باامید صددرصد نرو خدایی ...

نه جانم اینقدر که با امید رفتیم و تو ذوق خورده وناراحت برگشتیم خونه