مریمـحقی مدیر استارتر عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 1233 عنوان سینه درد 88 بازدید | 4 پست شده بعد از پریود هم سینه هاتون درد بگیره؟ بیشتر هالش و سرش یه صلوات بفرستیم به نیت کسانی که بچه میخوان🙏 1400/06/04 | 07:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hojjat_akbari عضویت: 1400/06/02 تعداد پست: 43 درود بر شما - میتونه بخاطر استرس و اضطراب باشه ولی اگر همراه با کبودیه حتما به دکتر مراجعه کنید
مریمـحقی مدیر استارتر عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 1233 درود بر شما - میتونه بخاطر استرس و اضطراب باشه ولی اگر همراه با کبودیه حتما به دکتر مراجعه کنید سلام. نه کبودی نداره درد یه سره هم نداره فقط حس میکنم بزرگ تر شده و بعضی وقتا یهو یه دردی میگیره جفتشون یه صلوات بفرستیم به نیت کسانی که بچه میخوان🙏
hojjat_akbari عضویت: 1400/06/02 تعداد پست: 43 سلام. نه کبودی نداره درد یه سره هم نداره فقط حس میکنم بزرگ تر شده و بعضی وقتا یهو یه دردی میگیره جفت ... فقط نوک سینه یا اطرافش؟
hojjat_akbari عضویت: 1400/06/02 تعداد پست: 43 سلام. نه کبودی نداره درد یه سره هم نداره فقط حس میکنم بزرگ تر شده و بعضی وقتا یهو یه دردی میگیره جفت ... از علایم یه اختلال هورمونیه که واسه خانوما عادیه و حداقل هر خانومی یه بار تجربش میکنه و نگران سرطان سینه نباشیدوجود توده های متحرک در بافت پستاناحساس درد و حساسیت پستان ها به خصوص در زمان قاعدگیاحساس دردی که به زیر بغل و حتی بازوها کشیده می شود.ظاهر شدن و از بین رفتن توده ها ، یا وجود توده هایی که سایز آن ها بطور پیوسته تغییر می کند.خروج مایع سبز یا قهوه ای رنگ از نوک پستان