2777
2789
عنوان

🖤تنهاترین خواهر

| مشاهده متن کامل بحث + 734 بازدید | 115 پست
فدات خواهرجونم... پاینده باشی💎 شبت عالی  و بر وفق مراد🌿 دوستت دارم خواهرجون💓

خدا نکنه خواهری سلامت باشی گلم😍😍😍😍 

منم دوست دارم💕💕💕💕💕🥰🥰🥰🥰

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوستان گرامی، به تاپیک تنهاترین خواهر  خوش آمدید 🥀 لطفاً... با دلهای پاکتون برای ش ...

خدا جبران محبتت بکنه خیلی مهربونی😭😭😭😭😭😭الهی امین واست ۱۰۰۰تا ذکر یاعلی میفرستم کم ترین کاری در جواب محبتات

خدا جبران محبتت بکنه خیلی مهربونی😭😭😭😭😭😭الهی امین واست ۱۰۰۰تا ذکر یاعلی میفرستم کم ترین کاری در ...

عزیزم... اصلا راضی به زحمتت نیستم... خیلی شرمنده شدم.

الهی امام علی واسطه حاجترواییتون بشه... خواهرخوبم👈خیلی ماهی💓

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
عزیزم... اصلا راضی به زحمتت نیستم... خیلی شرمنده شدم. الهی امام علی واسطه حاجترواییتون بشه... خواهر ...

اختیار دارید رحمتین، دشمنات شرمنده خواهر  کاش میشد ولی الان یچیزی دیدم که خیلی حالم بده دلم شکست  دعا کن مرگم برسه خواهذ نگو خدانکنه نگو نه حالم بده مرگ برام بخواه ارامش برسم تو رو قرآن میدونم دلت نمیاد ولی احتیاج دارم خدا نبخشه باعث بانیش

اختیار دارید رحمتین، دشمنات شرمنده خواهر  کاش میشد ولی الان یچیزی دیدم که خیلی حالم بده د ...

... وای خواهر جون... نگرانم کردی.. چی شده، دور از جونت... الهی دشمنت از پا دربیاددد

چرا اینقد آشفته شدی یهو... برای آرامشت صلوات میفرستم... توکلت از دست نده.

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
عزیزم من میخام برا حاجتم چله عاشورا حق شناس بگیرم ولی میدونم نمیتونم با شرایط کامل انجامش بدم میخام ...

نه عزیزمهربون من کسیو نمیشناسم... متاسفانه🙏

... وای خواهر جون... نگرانم کردی.. چی شده، دور از جونت... الهی دشمنت از پا دربیاددد چرا اینقد آشفته ...

حالم خوب نیست خیلی وقته فقط زندگی تحمل میکنم زندگیم به مو بنده همچی فقط دارم تحمل میکنم هر اتفاقی هرچی بسرم دادن تحمل کردم واقعا دیگه توانایی ندارم کم اوردم کاش خدا به ابرو شما جواب منو میداد الهی که به حق محرم حسین زجری که میکشم قلبی که سوختن و داره میسوزه مصیبت ببینن  دعام کن خواهر دردت به جونم کاش همه عمرم یکجا خدا میداد به این جمعی که مریض دارن میخوان زنده بمونن من راحت میشدم

حالم خوب نیست خیلی وقته فقط زندگی تحمل میکنم زندگیم به مو بنده همچی فقط دارم تحمل میکنم هر اتف ...

خواهر گلم الهی بحق بی بی زهرا(س)... بزودی زود به آرامش برسی. بازهم صبوری کن و با خودت تکرار کن... خبرای خوش در راهه، قرار نیست اوضاع اینجور بمونه، من حقمه خوشبختی، چون لیاقتش دارم... کائنات در حال فراهم کردن شرایط عالی هستن برام. الهی شکر. 

لطفا تکرارشون کن🌿

خواهر گلم الهی بحق بی بی زهرا(س)... بزودی زود به آرامش برسی. بازهم صبوری کن و با خودت تکرار کن... خب ...

سلام الهی امین یا بی بی زهرا...

ممنون خواهر عزیزم خدا دلتو شاد کنه

چشم سعی میکنم اگه خبرای بد بذارن

2790
2778
2791
2779
2792