2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

پونه خیلی خوبه روزی ۳ لیوان بخوری خوب میشه برای خارش خوبه اینو نمیدونم چیه گفتین🙂

عضو🟣گروه 😈بنفش‌سرگروه‌عزیزم 💜💜فنچA74 💜💜 تاپیک مانکن‌های زیبا🕊️🕊️🟪وزن اولیع ۷۸۲۰۰😟😟وزن فعلی۶۸آخشش🥴😍🧐🟣💃🏼💃🏼💃🏼🥰پیش به سوی۶۷ 🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️هدفم ۵۵🏃🏼‍♀️ 😍وزن هدفم اخر زمستانه🌧️❄️☃️☃️✌️😎 🥳 ❄️😍🏃🏼‍♀️😌لازمه تبدیل شم به آدمی که یادمیگیره قوی باشه و تیکه های شکسته شو محکم کنار هم بزاره و از اول شروع کنه..👩🏼‍🦯😎💪یه آدم كه هدف داره ، رو پا خودش ايستاده و قوی جلو ميره..آره اين آدمو دوست دارم❤️
ی حبه سیر بزار عنبر نسارا دود کن همه عفونتا میریزه اصن

دوباره برنمیگرده ؟هرسری میرم دکتر اینن پماد و قرص رو میدن اما بعد از یه مدت دوباره برمیگرده 

چطوری سیر رو مصرف کنم چقدر بمونه نمیسوزونه ؟ 

خدایاشکرت

بستگی به عفونت داره که قارچی باشه یا باکتری  باکتری آنتی بیوتیکه درمانش  قارچ هم کلوتریم ...

از کجا بدونیم عفونت  قارچیه یا باکتری؟  راهی هست خودمون تشخیص بدیم؟

مامان دو تا پسر خوشگل😍😍یکی آسمونی😭😭😭یکی زمینی 🥰😍🤩😘
از کجا بدونیم عفونت  قارچیه یا باکتری؟  راهی هست خودمون تشخیص بدیم؟

باکتری ترشحات زرد یا سبز میده و بو میده

قارچ ترشحات پنیرکی سفید

برگ پاییزی زرد و خسته ام تنهای تنها در حال سقوط🍂                         
دوباره برنمیگرده ؟هرسری میرم دکتر اینن پماد و قرص رو میدن اما بعد از یه مدت دوباره برمیگرده  چ ...

سیر مصرف نکردم خودم اما عنبر نسارا بنظرم خیلی عالیه امتحانش کن زود خوب میشی

بستگی به عفونت داره که قارچی باشه یا باکتری  باکتری آنتی بیوتیکه درمانش  قارچ هم کلوتریم ...

میدونم هرسری می م دکتر همین داروها رو میده اما بعد از یه مدت کم دوباره برمیگرده میخام بدونم درمان قطعی هست یا حداقل چندماه از شر این عفونت راحت بشیم 

خدایاشکرت

میدونم هرسری می م دکتر همین داروها رو میده اما بعد از یه مدت کم دوباره برمیگرده میخام بدونم درمان قط ...

والا درمان قطعی پیدا کردی به ماهم بگو  

به نظرم برو دکتر بهتر 

نظافت از همه چی مهمتره 

دوش واژینال نگیر 

رژیم غذاییت سالم باشه و پرچرب و شور نباشه

ورزش بکن 

پیاده روی کن بعد بیا دوش بگیر 

نواربهداشتی رو ۴ ساعت یکبار و حتی زودتر تعویض کن 

شلوار تنگ و سفت نپوش 

دامن بدون شرت بپوش اگه تونستی

جوشانده های مخصوص که عطاری داره درست کن گاهی نیم ساعت بشین توش 

روزی یکبار شرتتو تعویض کن و با شامپو بشور 

برگ پاییزی زرد و خسته ام تنهای تنها در حال سقوط🍂                         
پونه کوهی؟

بله

عضو🟣گروه 😈بنفش‌سرگروه‌عزیزم 💜💜فنچA74 💜💜 تاپیک مانکن‌های زیبا🕊️🕊️🟪وزن اولیع ۷۸۲۰۰😟😟وزن فعلی۶۸آخشش🥴😍🧐🟣💃🏼💃🏼💃🏼🥰پیش به سوی۶۷ 🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️هدفم ۵۵🏃🏼‍♀️ 😍وزن هدفم اخر زمستانه🌧️❄️☃️☃️✌️😎 🥳 ❄️😍🏃🏼‍♀️😌لازمه تبدیل شم به آدمی که یادمیگیره قوی باشه و تیکه های شکسته شو محکم کنار هم بزاره و از اول شروع کنه..👩🏼‍🦯😎💪یه آدم كه هدف داره ، رو پا خودش ايستاده و قوی جلو ميره..آره اين آدمو دوست دارم❤️
والا درمان قطعی پیدا کردی به ماهم بگو     به نظرم برو دکتر بهتر  نظافت از همه چی مه ...

گفتم که دکتر همش دارم میرم الانم دارو دارو مصرف میکنم میخام بدونم درکنار داروهای شیمیایی چه کارهایی باید کرد 

خدایاشکرت