2777
2789

بچه ها من دانشگاه اصفهان درس می خونم .خودمم ساکن یکی از شهرای اطراف اصفهان هستم.بعد ما تو گروه دانشگاه همینجوری داشتیم شوخی می کردیم .البته شوخیامون توهین به کسی نبود و اینجور نبود که مخاطب دار باشه.بعد ی پسر هست ت گروه خیلی بیشعور.همینجوری الکی شروع کرد ب دوستم توهین کردن .بچه ها حرفای خیلییی زشتی میزد خیلییی.بعد از اونجایی ک این پسر خیلی پررو گفتم منم جوابش رو بدم که از رو بره.

البته حرفای این پسر توهین ب هممون بود.

بعد خیلی سوخت از حرفام شروع کرد ب منم توهین کردن .بچه ها وضع مالی این پسر تقریبا میشه گفت عالیه ولی ما متوسط هستیم ت حرفای همش داشت من ک مسخره میکرد که ت بچه شهرستانی و این حرفا و در سطح ما نیستی.

گریم گرفت اصلا

میشه ی جوری کار این آدم بیشعور رو به کمیته دانشگاه کشوند؟

اینو یادت باشه هر کسی هرجور رفتار میکنه و حرف نیرنه شخصیت خودش رو نشون میده

پس بخاطر نشان دادن شخصیت یه نفر به دیگران ناراحت نشو عزیزم

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوبه امریکا زندگی نمیکنه اونموقع چقدر قپی میومد 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

چقدر بده کل دارایی آدم فقط پول باشه... شعور نباشه.... انسانیت نباشه و... به نظرم اصلا ارزش نداره ، همچین آدمایی پوچ هستن ، اشتباهت بوده همکلام شدی 

🍃إِلٰهِى كَيْفَ أَدْعُوكَ وَأَنَا أَنَا ؟ وَكَيْفَ أَقْطَعُ رَجائِى مِنْكَ وَأَنْتَ أَنْتَ ؟🍃❤خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟❤
خودش مگه سيتيزن امريكاس/؟ بگو منم يه دره فاصله دارم

عزیزم منم بهش گفتم من بچه ناف آمریکایی؟ بعد گفت من تا حالا چن بار رفتم آمریکا 

ت هنوز عکساش رو هم ندیدی 😐😐

الان اونی ک ضایع شد ۱۰۰ درصد اونه 

تو گروه شخصیت نداشتشو ب همه نشون داد 

نگا نکن ب تو تو ظاهر توهین شده الان اونیکه رسوا شد جلو اعضای گروه اونه 

باهاش همکلام نشو اصلا 

There is GOD💚💚💚   ..